Aaa ben de her türşey var
Aaa ben de her türşey var
Sen nerede oturuyorsun de hele bana bakarsın bulurum seni@gözlemci benimle buluşsun ben zararsızım
Arkadaşlığımızı bi gözden geçirelim
Eroin kokain hepsi hayınn .A Buda uyuşturucu etkisi yapabilir mi diyorsun yani .ASenle buluşması bombalı gofret yemesinden daha kötü en azından bombayla 1 kere ölür kurtulur ama senden kurtulamazda @gözlemci
pompy i örnek alıp sana hediye göndereceğim sen hediyeni açarken tüm fındık bahçen havaya uçacak
pompy i örnek alıp sana hediye göndereceğim sen hediyeni açarken tüm fındık bahçen havaya uçacak
HaHAHA Çoğun küfürü yok içkisi yok sigarası yok kumarı yok sadece oturup Halkın polisi yazıyor manyak gibi okadarAaa ben de her türşey var
Kadıköy canım,sen nerdeSen nerede oturuyorsun de hele bana bakarsın bulurum seni
o daha beter işteHaHAHA Çoğun küfürü yok içkisi yok sigarası yok kumarı yok sadece oturup Halkın polisi yazıyor manyak gibi okadar
Bende GOP da oturuyorum karşı yakada ama seni bulurum tabi istersenKadıköy canım,sen nerde
Ben Kadıköydeyim bulursan aferin derimBende GOP da oturuyorum karşı yakada ama seni bulurum tabi istersen
Önce seni tanımam lazım bulmam için değil miBen Kadıköydeyim bulursan aferin derim
Nasıl tanımakÖnce seni tanımam lazım bulmam için değil mi
Sosyal medyadan yada whatsaptan görüntülü arama veya resmin kısacası Polise verip nerede olduğunu buldurucamNasıl tanımak
Ben seni beklerken buluşma yerinde sen polisleri mi yollayacan 😱😱😱😱Sosyal medyadan yada whatsaptan görüntülü arama veya resmin kısacası Polise verip nerede olduğunu buldurucam
Yok daha neler Polis tanıdıklarım var diyorum resmini ver evinin adresini bulalımBen seni beklerken buluşma yerinde sen polisleri mi yollayacan 😱😱😱😱
Aaa evime gelip bana tasallut mu edecen @Çiğdem- gör bak oğlun mart kedileri gibi peşimden ayrılmıyorYok daha neler Polis tanıdıklarım var diyorum resmini ver evinin adresini bulalım
evine gelelim
Piss ucube sen kendini benle karıştırdın galibaAaa evime gelip bana tasallut mu edecen @Çiğdem- gör bak oğlun mart kedileri gibi peşimden ayrılmıyor
Piss ucube sen kendini benle karıştırdın galiba
Aaa ben onun aklına girdim yine buluşmucak ayollAaa evime gelip bana tasallut mu edecen @Çiğdem- gör bak oğlun mart kedileri gibi peşimden ayrılmıyor