Çukur 33.Bölüm Yorumları | SEZON FİNALİ

Dizide Kahraman'ın ölümü sonra okuduğu türkü performansı çok güzeldi.
Gitar performansları da meşhurdur :D

Bu performansı da iyiydi. :D

Başlarda da söylemişti de, bu performansı başka dünya. :D

hep diyorum bu @serhatt donu zilli @Çiğdem- in erkek versiyonu çiğdem destereyi kaçırdı forumdan serhat da seni kaçırtacak :A işte büyük planım :A @mrt-06 büyük resim gösterici gözlükleri getir:A

Keşke kaçsa ama yüzsüzlük diz boyu gitmez bi yere :A Sen bana bi iyilik yapta şeyi ayarla bana :bhr:

ıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mı:X Sana güveniyorum:X

Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin :A

dur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unutur:A
Ekli dosyayı görüntüle 59909 Ekli dosyayı görüntüle 59910
Aaa @Forumdash yerine siz gidin bee @xemrexxx @serhatt :( :( :(

Algısını boşa çıkarırdım Emrenin ama kafamı karıştırma taktiği başarılı gibi ayoll :A :A :A

Dizide Kahraman'ın ölümü sonra okuduğu türkü performansı çok güzeldi.
Gitar performansları da meşhurdur :D

Öner Erkan'ın sesi çok iyi. Türkü çok iyi gitmiş sesine. Daha bir pür dikkat dinlemeye başladım, bağımlısı oldum.

@ömer karataş, @mesmeso61, @MasacRE-, @Çiğdem-, @MEnes, @S.G.A.T. ve diğer Çukur izleyicileri.
Aaa bu videoyu ara sıra dinliyorum finalden en çok izlediğim sahnelerden :bhr::bhr::bhr:

Ben boşadım ya senin terapi merkezin yerine Ümraniye çöplüğüne vurmuştur kendini :F
Hhahah Aaa acaba sen boşadın diyemi gitti @eskici :( :( :(
1875429_77130819169d908dd20e911e600bd4a5_640x640.jpg