Dizide Kahraman'ın ölümü sonra okuduğu türkü performansı çok güzeldi.Gitar performansları da meşhurdur![]()
Bu performansı da iyiydi.
Başlarda da söylemişti de, bu performansı başka dünya.
Dizide Kahraman'ın ölümü sonra okuduğu türkü performansı çok güzeldi.Gitar performansları da meşhurdur![]()
O gudubetler erkekten ne anlar be
Niye ağlamiş ki akıllıca bi hamleymişAdam soyunmuş ve 4.5 almiş
giyinikken 0.03bucuk alırmış demek
![]()
yerine gelen 2 dizi de 10 bölüm olmadan erken final yapınca üzülmüştü galiba![]()
Keşke kaçsa ama yüzsüzlük diz boyu gitmez bi yereSen bana bi iyilik yapta şeyi ayarla bana
![]()
ıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mıSana güveniyorum
Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin![]()
Aaa @Forumdash yerine siz gidin bee @xemrexxx @serhattdur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unutur
Ekli dosyayı görüntüle 59909 Ekli dosyayı görüntüle 59910
![]()
Aaa bu videoyu ara sıra dinliyorum finalden en çok izlediğim sahnelerden
Öner Erkan'ın sesi çok iyi. Türkü çok iyi gitmiş sesine. Daha bir pür dikkat dinlemeye başladım, bağımlısı oldum.
@ömer karataş, @mesmeso61, @MasacRE-, @Çiğdem-, @MEnes, @S.G.A.T. ve diğer Çukur izleyicileri.
Bu nasıl cevap beeAaa @Forumdash yerine siz gidin bee @xemrexxx @serhatt![]()
![]()
Algısını boşa çıkarırdım Emrenin ama kafamı karıştırma taktiği başarılı gibi ayoll![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa acaba sen boşadın diyemi gitti @eskiciBen boşadım ya senin terapi merkezin yerine Ümraniye çöplüğüne vurmuştur kendini![]()
Başka acıklamamı var. Boşucam dedim ortalıktan kayboldu şimdi boşadım ortalıkta yok. Hasret çekiyor
Aaa dağ gibi oğlanı bitirdin ayollBaşka acıklamamı var. Boşucam dedim ortalıktan kayboldu şimdi boşadım ortalıkta yok. Hasret çekiyor![]()
Yazıklar olsun sana sattın Beni iki dkdaAaa @Forumdash yerine siz gidin bee @xemrexxx @serhatt![]()
![]()
Algısını boşa çıkarırdım Emrenin ama kafamı karıştırma taktiği başarılı gibi ayoll![]()
![]()
![]()
İstemeyen kendi gider meraklı insanıyım sana
Hhahah @xemrexxx ile tatile gidiceksin ne istiyorsun ayoll sana maatbasınıda gösterirYazıklar olsun sana sattın Beni iki dkda![]()
Aman onunla tatile gidip napcam
Ohaa @Forumdash Koş ayoll senin eski herif elden gidiyorBen istemediğim için bıraktım senin başarın yok ortadaeskici ile de whatsapptan konusuyoruz siz kendi derdinize yanın
![]()