Çukur 33.Bölüm Yorumları | SEZON FİNALİ

Al işte sardın başima @xemrexxx :( uğraş durrr:T:

benim başimdan alın da @Yiğitt yağiz mı alır @mrt-06 delikanlı biri mi alır bilemem :F Bak örnek verirken bile kaç kişi saydık :F Fingirdek işte:A
Ben senden daha iyilerine layığım zaten :A

Senden büyük dert mi var be :F

Keşke kaçsa ama yüzsüzlük diz boyu gitmez bi yere :A Sen bana bi iyilik yapta şeyi ayarla bana :bhr:
şeyin adı yok mu :A bak mesela @destere nin şeyi ali lukunkuydu gördü mü kucağına otururdu bunun :A sonra @Çiğdem- e kalınca çocuk depresyona girmişti:A
3310.jpg

hep diyorum bu @serhatt donu zilli @Çiğdem- in erkek versiyonu çiğdem destereyi kaçırdı forumdan serhat da seni kaçırtacak :A işte büyük planım :A @mrt-06 büyük resim gösterici gözlükleri getir:A
ıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mı:X Sana güveniyorum:X

Ben senden daha iyilerine layığım zaten :A

Senden büyük dert mi var be :F

Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin :A

ıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mı:X Sana güveniyorum:X

Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin :A
dur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unutur:A
DNU5nJGWAAEwvPA.jpg Ekin-Mert-Daymaz.jpg

Temmuz da gitte rahat edelim :A

Bela belayı çekermiş :F

Vartolunun Abarası patladığı bölümden sonrakı Emrahın geldiği bölümle başlayan tüm bölümlerin Çukur ile bence alakası yoktu :A :A :A

Hükümete göre dizi senaryosu mu yazacak adamlar :A Yine RTE seçilirse ne olacak o zaman :A

Ayrıca mezara girmeden ölüm işi bitmiyorsa Medet konusunda niye bu kadar umutsuzsun, onun da mezara girdiğini görmedik :A

Ben sezon finaliyle ilgili yazacaktım bir şeyler zaten ama üşendim sonra :A

Benim de en beğenmediğim yönü çok hızlı geçilmesi oldu olayların. Bu bölümdeki olaylardan kaç bölüm çıkarılırdı normalde, hepsini sezon finaline sıkıştıracaklarına önceki bölümlere yaysalardı hem bu zamana kadar böyle boş bölümler izlemezdik hem de sezon finali belki daha az olaylı ama çok daha dolu dolu bir bölüm olurdu.

Medet'in son repliği ölüm repliği gibiydi ama o da ölmemiş olabilir tabi ki. Nazım dışında hepsinin şansı var. İzleyip, göreceğiz. (Göreceksiniz.) :A

Ben ezel gibi bi diziyle geri döndürmek istiyorum ama Aras'ı gölgede bıraktıracak hamle de yapmiş olabiliriz:A
londralı bacılarımı tebrik ediyorum engin altan yaşlı demişler ; kenan korkutucu-drakula demişler; en çok arasa tecavüz etmek istemişler:A @Dosi @vadikızı @Çiğdem- menapozlu 3lüsüne nanik bu vesileyle:A @Yiğitt @mrt-06 @denizz19 @gözlemci @MEnes @kerem @ozmoturk @DarkLegenD

Ooo ben bunu aylar önce Fatih biterken uzun analizlerle anlatmıştım Sgat ve Forumdasa yanı bu Kenan ilk benim analizimdi :A Bana yok diyordu Faruk bey şimdi bir zibidi söyledi diye ihtimal dahiline almış :A @S.G.A.T.
İyice çoğaldı bu tarz asılsız videolar. Bazıları 200-300 bin izleniyor. :A:A Kenan sonradan bir diziye dahil olmaz, boşuna beklemeyin. :A