- Reaksiyon puanı
- 86,313
- Puanı
- 1,060
ıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mı
Ben senden daha iyilerine layığım zaten
Senden büyük dert mi var be![]()
dur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unuturıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mıSana güveniyorum
Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin![]()

Sondaki survivordan biri heraldedur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unutur
Ekli dosyayı görüntüle 59909 Ekli dosyayı görüntüle 59910
![]()
yok gııı fox un dizisinde oynuyordu 4-4.5 reytingle bitirmişti @xBUGRAx sonra çok ağlamıştıSondaki survivordan biri heralde![]()
Niye ağlamiş ki akıllıca bi hamleymişyok gııı fox un dizisinde oynuyordu 4-4.5 reytingle bitirmişti @xBUGRAx sonra çok ağlamıştı![]()
yerine gelen 2 dizi de 10 bölüm olmadan erken final yapınca üzülmüştü galibaNiye ağlamiş ki akıllıca bi hamleymişAdam soyunmuş ve 4.5 almiş
giyinikken 0.03bucuk alırmış demek
![]()
Adı var tabi hem de çok güzel bi adı var ama burada ulu orta söylenmez canım
Temmuz da gitte rahat edelimıyyy temmuz ayında yokum zaten. Şu lafı diyip bide gidişimi senin planınmış gibi üstlenecen mi 😱 @Çiğdem- bacım şunun algısını boşa cıkar tamam mıSana güveniyorum
Benden daha büyük dert olan sensin. Dert topusun resmen. Yuvarlana yuvarlana bana geldin![]()
Şu Ekin nasıl bi insan yadur şimdiden @Çiğdem- in aklıyla biraz oynayayım temmuz ayına bu dediğini unutur
Ekli dosyayı görüntüle 59909 Ekli dosyayı görüntüle 59910
![]()
nasıl biri nsan anlat biz de bilelimŞu Ekin nasıl bi insan ya![]()
O anlatılmaz yaşanır öyle bişey iştenasıl biri nsan anlat biz de bilelim![]()
rüyalarında yaşarsınO anlatılmaz yaşanır öyle bişey işte![]()
Gerçek olsa şaşardım zaten,çakmalarından birini bulsam o da yeterrüyalarında yaşarsın![]()
Vartolunun Abarası patladığı bölümden sonrakı Emrahın geldiği bölümle başlayan tüm bölümlerin Çukur ile bence alakası yoktu![]()
![]()
![]()
Hükümete göre dizi senaryosu mu yazacak adamlarYine RTE seçilirse ne olacak o zaman
Ayrıca mezara girmeden ölüm işi bitmiyorsa Medet konusunda niye bu kadar umutsuzsun, onun da mezara girdiğini görmedik
Ben sezon finaliyle ilgili yazacaktım bir şeyler zaten ama üşendim sonra
Benim de en beğenmediğim yönü çok hızlı geçilmesi oldu olayların. Bu bölümdeki olaylardan kaç bölüm çıkarılırdı normalde, hepsini sezon finaline sıkıştıracaklarına önceki bölümlere yaysalardı hem bu zamana kadar böyle boş bölümler izlemezdik hem de sezon finali belki daha az olaylı ama çok daha dolu dolu bir bölüm olurdu.
Medet'in son repliği ölüm repliği gibiydi ama o da ölmemiş olabilir tabi ki. Nazım dışında hepsinin şansı var. İzleyip, göreceğiz. (Göreceksiniz.)![]()
ahh keşke![]()
londralı bacılarımı tebrik ediyorum engin altan yaşlı demişler ; kenan korkutucu-drakula demişler; en çok arasa tecavüz etmek istemişlerBen ezel gibi bi diziyle geri döndürmek istiyorum ama Aras'ı gölgede bıraktıracak hamle de yapmiş olabiliriz![]()
İyice çoğaldı bu tarz asılsız videolar. Bazıları 200-300 bin izleniyor.Ooo ben bunu aylar önce Fatih biterken uzun analizlerle anlatmıştım Sgat ve Forumdasa yanı bu Kenan ilk benim analizimdiBana yok diyordu Faruk bey şimdi bir zibidi söyledi diye ihtimal dahiline almış
@S.G.A.T.
Dizide Kahraman'ın ölümü sonra okuduğu türkü performansı çok güzeldi.
Öner Erkan'ın sesi çok iyi. Türkü çok iyi gitmiş sesine. Daha bir pür dikkat dinlemeye başladım, bağımlısı oldum.
@ömer karataş, @mesmeso61, @MasacRE-, @Çiğdem-, @MEnes, @S.G.A.T. ve diğer Çukur izleyicileri.