Çukur 33.Bölüm Yorumları | SEZON FİNALİ

Vartolu da öyle değil mi sence? Kötü adamdı, geriyordu insanı. Esprileri tutunca birden karakteri espriye boğdular. Her konuya mizahi yönden yaklaşmaya başladı. :(
Vartolunun Abarası patladığı bölümden sonrakı Emrahın geldiği bölümle başlayan tüm bölümlerin Çukur ile bence alakası yoktu :A :A :A

Dizi hakkında mı bu kadar yorum yapılmış diye merak ettim geldim tabi ki hepsi goygoymuş. :A Biraz teori üretin bir şey yapın be goygoy yerine. :A

evet o konuda haklısın :A

Aaa evet sondakı adam Cumaliymiş tahmin ettiğim gibi ayoll :A Milletde insanları öldüren Cumali diyordu youtubede tövbe tövbe :A :A :A

Show tv açıklamış @mrt-06 :A :A :A @Forumdash @MEnes @MasacRE- @serhatt @xemrexxx @S.G.A.T. @kerem @turkuazz
8731incij6449108.png

Katliamı yapanın Cumali olmadığı çok belliydi ya burada da @S.G.A.T. dı galiba, yazıp durmuş Cumali nasıl öldürür onları çok saçma diye :A Yalnız sonunda gizli tuttukları şeyi niye öyle açıklamışlar onu anlamadım, Show Tv'nin sitesinde mi yazıyor bu yazı? :A

Bunu açıklaması sürpriz aslında izleyici açısından bunu yeni sezonda açıklamayıp çok çabuk açıklamaları sürpriz:A

Çok haklısın bölümün sonundaki Cumali çıkma durumu bu durumdan daha yüksek ihtimaldi aslında ama dedigin şekilde çoğu kişi Cumaliyi ailesini Tarayan kişi diyordu yeni sezonda diziye damga vuracaktır mutlaka:A:A:A

Kanalımız size yabancı dizi ayarında dizi yapıyor hala dır dır ediyorsunuz susun ve izleyin :A

kandırıldık :( oka basin hogatha gibi bilmeyenler için :A @cookies @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @ömer karataş @kerem @Forumdash @xBUGRAx
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">görüyorsunuz mükemmel manzara <a href="https://t.co/vr4NLzcPfB">pic.twitter.com/vr4NLzcPfB</a></p>&mdash; rüm (@gecekadarderin) <a href=" ">June 14, 2018</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Adamın eşcinsel olayı var. Bu çok farklı bir konu. Tam da sizde hükumet değişiyor. RTÜK'ün gevşediği zamanlarda konuyu işleyebilirler. :A Tüm aileye kendini affettirmek için gireceği sağlam drama sahneleri var. Adam efsane oynuyor o sahneleri. Zaten türk dizisinde sezon finalinde intihar eden hangi karakter öldü ki :A Mezara girmeden ölüm işi bitmiyor genellikle :A
Hükümete göre dizi senaryosu mu yazacak adamlar :A Yine RTE seçilirse ne olacak o zaman :A

Ayrıca mezara girmeden ölüm işi bitmiyorsa Medet konusunda niye bu kadar umutsuzsun, onun da mezara girdiğini görmedik :A
Aaa bazı şeyleride final diye çok acele ettiler ayoll :A

Senanın Annesi Emrahın öz annesiydi Sena ilede öz kardeştir belki ben Emrahın buna tepkisini merak ediyordum ayrıca Yamaç hemen Selimin hainliğini kabul edip işine bakmaya başladı :A Selim Yamaç konuşması ve duygusal bir konuşma finalin en eksik yönüydü :A :A :A
Ben sezon finaliyle ilgili yazacaktım bir şeyler zaten ama üşendim sonra :A

Benim de en beğenmediğim yönü çok hızlı geçilmesi oldu olayların. Bu bölümdeki olaylardan kaç bölüm çıkarılırdı normalde, hepsini sezon finaline sıkıştıracaklarına önceki bölümlere yaysalardı hem bu zamana kadar böyle boş bölümler izlemezdik hem de sezon finali belki daha az olaylı ama çok daha dolu dolu bir bölüm olurdu.

Hükümete göre dizi senaryosu mu yazacak adamlar :A Yine RTE seçilirse ne olacak o zaman :A

Ayrıca mezara girmeden ölüm işi bitmiyorsa Medet konusunda niye bu kadar umutsuzsun, onun da mezara girdiğini görmedik :A

Benim de en beğenmediğim yönü çok hızlı geçilmesi oldu olayların. Bu bölümdeki olaylardan kaç bölüm çıkarılırdı normalde, hepsini sezon finaline sıkıştıracaklarına önceki bölümlere yaysalardı hem bu zamana kadar böyle boş bölümler izlemezdik hem de sezon finali belki daha az olaylı ama çok daha dolu dolu bir bölüm olurdu.
Medet'in son repliği ölüm repliği gibiydi ama o da ölmemiş olabilir tabi ki. Nazım dışında hepsinin şansı var. İzleyip, göreceğiz. (Göreceksiniz.) :A

Aaa sana katılıyorum nadirende olsa Kütük bey :A :A :A

kız niye böyle videolar yapıyon @Forumdash ın kalbine inecek:A @serhatt
Ben ezel gibi bi diziyle geri döndürmek istiyorum ama Aras'ı gölgede bıraktıracak hamle de yapmiş olabiliriz:A
Ooo ben bunu aylar önce Fatih biterken uzun analizlerle anlatmıştım Sgat ve Forumdasa yanı bu Kenan ilk benim analizimdi :A Bana yok diyordu Faruk bey şimdi bir zibidi söyledi diye ihtimal dahiline almış :A @S.G.A.T.

kız niye böyle videolar yapıyon @Forumdash ın kalbine inecek:A @serhatt
Salma şu fingideği başima :T:
ay hoşt senin algıların kapanmış @serhatt şunun algılarını açıver bir zahmet:A

Ooo ben bunu aylar önce Fatih biterken uzun analizlerle anlatmıştım Sgat ve Forumdasa yanı bu Kenan ilk benim analizimdi :A Bana yok diyordu Faruk bey şimdi bir zibidi söyledi diye ihtimal dahiline almış :A @S.G.A.T.
O zibidiyi foruma çağirin:A Ona da itiraz edecem. Boşluğa bağiramam şuan :F