- Reaksiyon puanı
- 86,338
- Puanı
- 1,060
sen git Medet yerine
sen git Medet yerine
Bu gerzek senaristle her şey olabilir. Adam heyecanlı olsun diye hiç bir mantığa uymayan kararlar veriyor.3 Ay Salihlerin Sadişle dağ evinde olduğu sürecti yanı o insanların ldüğünden sonra bir zaman daha geçti diziden
Aaa o kişinin Cumali olduğunu düşünüyordum bu analizde mantıklı geldi bana
İnş Sena ayrılmıştır diziden kaçırıldıktan sonra 3 ay geçti ondan sonra millet öldü bir zaman daha geçti unutulur gider inşBu gerzek senaristle her şey olabilir. Adam heyecanlı olsun diye hiç bir mantığa uymayan kararlar veriyor.![]()
Hiç umutlanma ayrılmaz oİnş Sena ayrılmıştır diziden kaçırıldıktan sonra 3 ay geçti ondan sonra millet öldü bir zaman daha geçti unutulur gider inş![]()
![]()
@serhatt
Olmayacak dua ama yine de amin.İnş Sena ayrılmıştır diziden kaçırıldıktan sonra 3 ay geçti ondan sonra millet öldü bir zaman daha geçti unutulur gider inş![]()
![]()
@serhatt
Olmayacak dua ama yine de amin.![]()
Çok tepki çekiyordu o kız ayollHiç umutlanma ayrılmaz o![]()
Aman Seneraydansa bu iyiÇok tepki çekiyordu o kız ayollSenaristler tımarheneye kapatıp rolunu azalmıştı devam etmezler inş diyecemde Serenay gelecek iddiası yine gündeme düşmüş
![]()
![]()
![]()
Geeln gideni aratır demişlerÇok tepki çekiyordu o kız ayollSenaristler tımarheneye kapatıp rolunu azalmıştı devam etmezler inş diyecemde Serenay gelecek iddiası yine gündeme düşmüş
![]()
![]()
![]()
Geeln gideni aratır demişler![]()
Aaa o baş ecünnü gelirse bir de Yamaca yaparsalar kafayı yerim ayoll Sena gibiAman Seneraydansa bu iyiPiyasada o kadar güzel kız var gidip en gereksizlerine yapışıyorlar
![]()
YAMACA partner ben olsam keşkeAaa o baş ecünnü gelirse bir de Yamaca yaparsalar kafayı yerim ayoll Sena gibi![]()
![]()
![]()
Bu kız gelsin. Poyraz Karayel'de oynamıştı.Aaa o baş ecünnü gelirse bir de Yamaca yaparsalar kafayı yerim ayoll Sena gibi![]()
![]()
![]()
Bu saydıklarının hepsi yamaca kartBu kız gelsin. Poyraz Karayel'de oynamıştı.@Aserat da izler o zaman hem
2. Özgü Namal. Uzun zamandır sağlam dizide oynamıyor.![]()
![]()
Maşallah
3. Nesrin Cavadzade yeter![]()
![]()
Yamaç kurban olsun bu güzelliklere.Bu saydıklarının hepsi yamaca kart![]()
Bu saydıklarının hepsi yamaca kart![]()
Gece gece Gulyabani defilesi gibi tövbe tövbe 😱😱😱Bu kız gelsin. Poyraz Karayel'de oynamıştı.@Aserat da izler o zaman hem
2. Özgü Namal. Uzun zamandır sağlam dizide oynamıyor.![]()
![]()
Maşallah
3. Nesrin Cavadzade yeter![]()
![]()
Aaa hoşt Yamaca laf söyletmem,gider ayak iyice yoldan çıktınYamaç kurban olsun bu güzelliklere.Özgü Namal düşman olarak gelir zaten.
Cumaliyi Nejat İşler oynarsa efsane ikili olur.
![]()
DİMİGece gece Gulyabani defilesi gibi tövbe tövbe 😱😱😱
Selim ölmeseydi keşke Selim varkan bunlara bakmazdı en azından
Aman sende herşeyi Selime bağlama yeter
Aaa Zaten Selim yok @S.G.A.T. yok 2.sezon kime takılacam ben ayollAman sende herşeyi Selime bağlama yeter![]()
Sende izleme bırak