Çukur 33.Bölüm Yorumları | SEZON FİNALİ

Hahah Aaa sen kabullendin hatta başka parlak aramaya başladın :F

@S.G.A.T. Ara sıra hayırr ölmedii diye bağırıp çağırıp kırızler geçiricek o anlarda dikkat et bıçak falan ortalıkta bırakma :A :A :A
Bir Türk dizisinde bir karakter bu kadar kolay öldürülemez, ölmesi düşünülemez bile. :A 20 yıldır dizi izliyorsun hala öğrenemedin mi şunu. :A

Öldü gösterilenlerin çoğu ölmez :A
Daha kendini affettirecek babasına. O da onu anlayacak falan. Daha esas sır da var. Konusu bitmedi ki Selim'in. Sağlam dram sahneleri var İdris'le, Yamaç'la. Saçma sapan sezon finali yaptılar. Bir kaç isim dışında hepsi yaşayacaktır. İlk bir kaç bölümde bolca hastane sahnesi göreceğiz. Kışın gelip izlerim. :A

Daha kendini affettirecek babasına. O da onu anlayacak falan. Daha esas sır da var. Konusu bitmedi ki Selim'in. Sağlam dram sahneleri var İdris'le, Yamaç'la. Saçma sapan sezon finali yaptılar. Bir kaç isim dışında hepsi yaşayacaktır. İlk bir kaç bölümde bolca hastane sahnesi göreceğiz. Kışın gelip izlerim. :A
Öldü gösterilenlerin çoğu ölmez :A
40 ı çıkana kadar bu düşüncelerle hep yaşayacaksınız zamanla alışcıaksınız ayoll bu sürecte böyle aşamalar normal merak etmeyin :A :A :A

Aynı fikirdeyiz,Serhancığım çatlasın hogatha :A

Aynen, ona cidden üzüldüm. Vartolu görmedin mi ne hala düşmüş. :( Keşke bir şans olsa da onu Vartolu gittikten sonra bulmuş olsalar. İhtimal yok gibi görünüyor ama olası bir Medet-Vartolu buluşması düşünemiyorum. :D Gitti ama :(
Aaa bunlarda Sena ve Sadişi nasıl bu kadar aramadan boşladılar kaçırıldılar diye insanı umudu kesermisin aylar geçmiştir büyük ihtimalle belkide yıl geçmiştir o süreci bilmiyoruz resmen kaçırıldılar diye ölmüş gibi kabullenmişler :A :A :A

Aaa bunlarda Sena ve Sadişi nasıl bu kadar aramadan boşladılar kaçırıldılar diye insanı umudu kesermisin aylar geçmiştir büyük ihtimalle belkide yıl geçmiştir o süreci bilmiyoruz resmen kaçırıldılar diye ölmüş gibi kabullenmişler :A :A :A
3 ay değil miydi? :D Muhtemelen her gün aramışlardır, her gün sonunda bulamayınca da biraz daha bitap düşmüşlerdir.

3 ay değil miydi? :D Muhtemelen her gün aramışlardır, her gün sonunda bulamayınca da biraz daha bitap düşmüşlerdir.
3 Ay Salihlerin Sadişle dağ evinde olduğu sürecti yanı o insanların ldüğünden sonra bir zaman daha geçti diziden :A

Aaa o kişinin Cumali olduğunu düşünüyordum bu analizde mantıklı geldi bana :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy