@Çiğdem- de Destereden sonra ne bulsam kardir mantigiyla herkesin her yerini minciklayor @Harunnn60 duymasın kıskanır yineGöz boyuyor Kusurlarını @Çiğdem- bacım gördü de iade ettim
Bacımın özgürlüğün tadına varıyor şimdi @Çiğdem-@Çiğdem- de Destereden sonra ne bulsam kardir mantigiyla herkesin her yerini minciklayor @Harunnn60 duymasın kıskanır yine
Senin adresin cehennem oluyor işteAllah'ın adresini yanliş biliyorsun Kafir seni
mal kimmiş aynaya bak görürsünBir malı 2 kere kullanmıyorum
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,bunun ki de o hesapMAl kalitesiz mi diyorsun @serhatt da kendini o Ka övmüştü halbuki
Her zamanki gibi arkamdan koştugun için seni göruyorum aynadamal kimmiş aynaya bak görürsün
Evet ben kedi sen çiğer. Beş para etmez çiğerKedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş,bunun ki de o hesap
Yüzüne konuştuğu daha nasıl belli edebilirim acabaHer zamanki gibi arkamdan koştugun için seni göruyorum aynada
Evet ben kedi sen çiğer. Beş para etmez çiğer
Fiyatını sormadımYüzüne konuştuğu daha nasıl belli edebilirim acaba
Evet 5 para etmem,trilyonlar ederim sende haklısın
Benim fiyatım senin bana sahip olamayacağın kadar yüksekFiyatını sormadım
Pahada yuksek kalitede ucuz ürünleri almam zatenBenim fiyatım senin bana sahip olamayacağın kadar yüksek
Seninle muhatap olmuyorum,tebliğ ediyorumPahada yuksek kalitede ucuz ürünleri almam zaten
Ne halt yiyorsan yeSeninle muhatap olmuyorum,tebliğ ediyorum
Bi kat daha soğudum Devam etBende Serhat memnun oldum