Aaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruzBu yaştan sonra cocugum olmaz heraldeKısırlaştırmayı @serhatt a yap sen
Az sonra gelir fingirdemeye
![]()
Aaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruzBu yaştan sonra cocugum olmaz heraldeKısırlaştırmayı @serhatt a yap sen
![]()
Seni ibrahim tatlıses paklasınAaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruzfingirdek sana benzer
![]()
Tamam o olsun seni mi kıracaz :İdo paklar![]()
Şimdi ki halini alıyimTamam o olsun seni mi kıracaz :O da sana göz kırmıyor zaten
![]()
Bana kalmış olması İdo için çok büyük avantaj OLURDUSana kalmamiş yenisi![]()
Verilmiş sadakası varmiş çocugunBana kalmış olması İdo için çok büyük avantaj OLURDU![]()
Benimde varmış ki senden kurtuldumVerilmiş sadakası varmiş çocugun![]()
Hayır benim varmiş demicem çünkü var. Daha geçen ay vermiştimBenimde varmış ki senden kurtuldum![]()
Aman köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardıHayır benim varmiş demicem çünkü var. Daha geçen ay vermiştim![]()
Dua eden kim? Yine içinden dua mı ettin lanet olasıca seni fingirdek herifAman köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı![]()
Ay bi hoşt ya fingirdek sana benzerDua eden kim? Yine içinden dua mı ettin lanet olasıca seni fingirdek herif![]()
Bu yaştan sonra cocugum olmaz heraldeKısırlaştırmayı @serhatt a yap sen
![]()
Hahah Aaa çok doğru dedin ayoll o zaten o konuda 1 numaraAaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruzfingirdek sana benzer
![]()
Senin yüzünden adım çıktı pis hogathaHahah Aaa çok doğru dedin ayoll o zaten o konuda 1 numara![]()
![]()
![]()