Aaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruz fingirdek sana benzerBu yaştan sonra cocugum olmaz heralde Kısırlaştırmayı @serhatt a yap sen Az sonra gelir fingirdemeye
Aaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruz fingirdek sana benzerBu yaştan sonra cocugum olmaz heralde Kısırlaştırmayı @serhatt a yap sen Az sonra gelir fingirdemeye
Seni ibrahim tatlıses paklasınAaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruz fingirdek sana benzer
Tamam o olsun seni mi kıracaz : O da sana göz kırmıyor zatenİdo paklar
Şimdi ki halini alıyimTamam o olsun seni mi kıracaz : O da sana göz kırmıyor zaten
Bana kalmış olması İdo için çok büyük avantaj OLURDUSana kalmamiş yenisi
Verilmiş sadakası varmiş çocugunBana kalmış olması İdo için çok büyük avantaj OLURDU
Benimde varmış ki senden kurtuldumVerilmiş sadakası varmiş çocugun
Hayır benim varmiş demicem çünkü var. Daha geçen ay vermiştimBenimde varmış ki senden kurtuldum
Aman köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardıHayır benim varmiş demicem çünkü var. Daha geçen ay vermiştim
Dua eden kim? Yine içinden dua mı ettin lanet olasıca seni fingirdek herifAman köpeğin duası kabul olaydı gökten kemik yağardı
Ay bi hoşt ya fingirdek sana benzer Şalgam cücüğüDua eden kim? Yine içinden dua mı ettin lanet olasıca seni fingirdek herif
Bu yaştan sonra cocugum olmaz heralde Kısırlaştırmayı @serhatt a yap sen Az sonra gelir fingirdemeye
Hahah Aaa çok doğru dedin ayoll o zaten o konuda 1 numaraAaa sahildeyim bana ellesme mangal yapıyoruz fingirdek sana benzer
Senin yüzünden adım çıktı pis hogathaHahah Aaa çok doğru dedin ayoll o zaten o konuda 1 numara