Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bugün sadece Anlat Bakalım var herhalde, boş bir bölüm mü? :( Sembol olsa bari .ss @MasacRE-

Tanıtımda bile sadece anlat bakalım vardı, sanmıyorum başka bir şey olacağını. Tamamen boş bir gün :D
AnDam çok tatlıydı, Damla Anıl'a sen sen şey yapmayı seviyorsun ya ya dedi. Orada bahsettiği kompozisyon, sonra bilince Anıl Damla'yı gösterip mutlu oldu. Yiyecem ikisini. :bhr: :Z

Adam 3 saat sessiz film oyunu yayınlıyor bizimkiler de izliyor. :A @xBUGRAx

Yemekteyiz'e bakarken fragmanına maruz kaldım saçmalık cidden. Yalandan parkur koşarlardı o bile yok. :A:A

İzlediğim en boş Survivor bölümüydü, sadece Anlat Bakalım izledik. 😱
Şu iki yılana bir şey söyle, fırsatını buldular mı hemen çekiştirmeye başlamışlar Survivor'u .ss

Nagihan dokunulmazlığı aldı ve bir isim söyleyecek :Z Harika harika :Z

Bakalım erkeklerden kim alacak ama izlemesemde olur :A

Umarım Adem almaz ve ünlülerden 3 kişi eleme potasına girer :A
@MasacRE- kolyeyi alan kadın ve erkek birer isim söyleyecek ve 1 isimde oylamada belirlenecek. Yarın biri eleniyor. Tek dokunulmazlıkta belli olacak herşey.
Haftada 2 eleme olacak :D @eskici

@MasacRE- kolyeyi alan kadın ve erkek birer isim söyleyecek ve 1 isimde oylamada belirlenecek. Yarın biri eleniyor. Tek dokunulmazlıkta belli olacak herşey.
Evet izliyorum ben de. Bu Adem'e ne oldu bu sene arkadaş geçen seneden beri gece gündüz survivor mu çalışmış ne yapmış anlamadım :A Şimdi Adem, Murat'ı veya Hakan'ı çıkaracaktır. Murat eski takım arkadaşları olduğundan Hakan'ı tercih eder muhtemelen. Bizimkiler de Sema ile Merve'yi çıkarır herhalde. Ne olur sence :D

Aslında Anıl'ı da düşünebilir, Anıl'ın bu kadar yüksek oy potansiyeli olduğunun farkındalar mıdır ki acaba :A

Son düzenleme:
Evet izliyorum ben de. Bu Adem'e ne oldu bu sene arkadaş geçen seneden beri gece gündüz survivor mu çalışmış ne yapmış anlamadım :A Şimdi Adem, Murat'ı veya Hakan'ı çıkaracaktır. Murat eski takım arkadaşları olduğundan Hakan'ı tercih eder muhtemelen. Bizimkiler de Sema ile Merve'yi çıkarır herhalde. Ne olur sence :D

Aslında Anıl'ı da düşünebilir, Anıl'ın bu kadar yüksek oy potansiyeli olduğunun farkındalar mıdır ki acaba :A
Tam iftar vaktiydi kapattım.
Demek Adem aldı. Sema ve Merve ismini bekliyorum ama tabi Hilmi ve ekibi eski takımıma kıyamayız ayaklarına yatmamıştır umarım. Yakında o tarz mevzularda döner, bizi bıçakladı lafları :A
Adem evet dediğin gibi kendi takımını korumak adına az oy potansiyeli olduğunu düşündüğü Anıl'ı söyleyebilir. Murat'ıda diyebilir.

Adem Hakan'ı söylemiş Hakan elenir herhalde :A

Adem Hakan'ı söylemiş Hakan elenir herhalde :A
Ben sonuna yetiştim.
Hayır ya Merve ya da Sema elenir :A

Açıkcası en az oy alan Merve olabilir. Oylamanın yapıldığı günlerde çok antipatikti ve Mustafa Kemal'e emirler yağdırıp sus diyordu.
Sema'da psikolojisi çökmüş. Onun elenmesini de isterim :A
Hakan Kıbrıs'a gidecek:A Baba olduğunu öğrendiği zamanda oylama vardı. artı puan almıştır. @MasacRE-

Ben sonuna yetiştim.
Hayır ya Merve ya da Sema elenir :A

Açıkcası en az oy alan Merve olabilir. Oylamanın yapıldığı günlerde çok antipatikti ve Mustafa Kemal'e emirler yağdırıp sus diyordu.
Sema'da psikolojisi çökmüş. Onun elenmesini de isterim :A
Hakan Kıbrıs'a gidecek:A Baba olduğunu öğrendiği zamanda oylama vardı. artı puan almıştır. @MasacRE-
Pek ilgilenmiyorum ama ne olursa olsun Hakan'ın Merve'yi geçtiğine kimse inandıramaz beni kesinlikle Hakan'ın elenmesi lazım mantık olarak :A

Pek ilgilenmiyorum ama ne olursa olsun Hakan'ın Merve'yi geçtiğine kimse inandıramaz beni kesinlikle Hakan'ın elenmesi lazım mantık olarak :A
Programı izleseydin Merve kesin elenmeli derdin :A Eski Merve'ciyim unutma ama çok mikserlik yaptı. Onun ortalığı karıştırmasından dolayı Adem ve Turabi birbirine girdi.
Adem'in oylarıda etkilenmistir çünkü Turabi ile iyi dalga geçip küçümsedi geçmişini :D

Programı izleseydin Merve kesin elenmeli derdin :A Eski Merve'ciyim unutma ama çok mikserlik yaptı. Onun ortalığı karıştırmasından dolayı Adem ve Turabi birbirine girdi.
Adem'in oylarıda etkilenmistir çünkü Turabi ile iyi dalga geçip küçümsedi geçmişini :D
Böyle olaylar bir gün olur ikinci gün unutulur izlemediğim için fazla takılmıyorum ama Hakan'ın Merve'yi elemesine kesinlikle inanmam Merve'nin ne yaptığının önemi yok Hakan Merve'yi geçebilecek birisi değil :A