Tanıtımda bile sadece anlat bakalım vardı, sanmıyorum başka bir şey olacağını. Tamamen boş bir günBugün sadece Anlat Bakalım var herhalde, boş bir bölüm mü? Sembol olsa bari .ss @MasacRE-
AnDam çok tatlıydı, Damla Anıl'a sen sen şey yapmayı seviyorsun ya ya dedi. Orada bahsettiği kompozisyon, sonra bilince Anıl Damla'yı gösterip mutlu oldu. Yiyecem ikisini.Tanıtımda bile sadece anlat bakalım vardı, sanmıyorum başka bir şey olacağını. Tamamen boş bir gün
İzlediğim en boş Survivor bölümüydü, sadece Anlat Bakalım izledik. 😱Tanıtımda bile sadece anlat bakalım vardı, sanmıyorum başka bir şey olacağını. Tamamen boş bir gün
Adam 3 saat sessiz film oyunu yayınlıyor bizimkiler de izliyor. @xBUGRAx
Yemekteyiz'e bakarken fragmanına maruz kaldım saçmalık cidden. Yalandan parkur koşarlardı o bile yok.
Şu iki yılana bir şey söyle, fırsatını buldular mı hemen çekiştirmeye başlamışlar Survivor'u .ssİzlediğim en boş Survivor bölümüydü, sadece Anlat Bakalım izledik. 😱
edece hakikatleri haykırdık çekiştirme yok.Şu iki yılana bir şey söyle, fırsatını buldular mı hemen çekiştirmeye başlamışlar Survivor'u .ss
Evet izliyorum ben de. Bu Adem'e ne oldu bu sene arkadaş geçen seneden beri gece gündüz survivor mu çalışmış ne yapmış anlamadım Şimdi Adem, Murat'ı veya Hakan'ı çıkaracaktır. Murat eski takım arkadaşları olduğundan Hakan'ı tercih eder muhtemelen. Bizimkiler de Sema ile Merve'yi çıkarır herhalde. Ne olur senceNagihan dokunulmazlığı aldı ve bir isim söyleyecek Harika harika
Bakalım erkeklerden kim alacak ama izlemesemde olur
Umarım Adem almaz ve ünlülerden 3 kişi eleme potasına girer
@MasacRE- kolyeyi alan kadın ve erkek birer isim söyleyecek ve 1 isimde oylamada belirlenecek. Yarın biri eleniyor. Tek dokunulmazlıkta belli olacak herşey.
Haftada 2 eleme olacak @eskici
Tam iftar vaktiydi kapattım.Evet izliyorum ben de. Bu Adem'e ne oldu bu sene arkadaş geçen seneden beri gece gündüz survivor mu çalışmış ne yapmış anlamadım Şimdi Adem, Murat'ı veya Hakan'ı çıkaracaktır. Murat eski takım arkadaşları olduğundan Hakan'ı tercih eder muhtemelen. Bizimkiler de Sema ile Merve'yi çıkarır herhalde. Ne olur sence
Aslında Anıl'ı da düşünebilir, Anıl'ın bu kadar yüksek oy potansiyeli olduğunun farkındalar mıdır ki acaba
Nagihan dokunulmazlığı aldı ve bir isim söyleyecek Harika harika
Bakalım erkeklerden kim alacak ama izlemesemde olur
Umarım Adem almaz ve ünlülerden 3 kişi eleme potasına girer
@MasacRE- kolyeyi alan kadın ve erkek birer isim söyleyecek ve 1 isimde oylamada belirlenecek. Yarın biri eleniyor. Tek dokunulmazlıkta belli olacak herşey.
Haftada 2 eleme olacak @eskici
Adem Hakan'ı söylemiş Hakan elenir herhaldeEvet izliyorum ben de. Bu Adem'e ne oldu bu sene arkadaş geçen seneden beri gece gündüz survivor mu çalışmış ne yapmış anlamadım Şimdi Adem, Murat'ı veya Hakan'ı çıkaracaktır. Murat eski takım arkadaşları olduğundan Hakan'ı tercih eder muhtemelen. Bizimkiler de Sema ile Merve'yi çıkarır herhalde. Ne olur sence
Aslında Anıl'ı da düşünebilir, Anıl'ın bu kadar yüksek oy potansiyeli olduğunun farkındalar mıdır ki acaba
Ben sonuna yetiştim.Adem Hakan'ı söylemiş Hakan elenir herhalde
Pek ilgilenmiyorum ama ne olursa olsun Hakan'ın Merve'yi geçtiğine kimse inandıramaz beni kesinlikle Hakan'ın elenmesi lazım mantık olarakBen sonuna yetiştim.
Hayır ya Merve ya da Sema elenir
Açıkcası en az oy alan Merve olabilir. Oylamanın yapıldığı günlerde çok antipatikti ve Mustafa Kemal'e emirler yağdırıp sus diyordu.
Sema'da psikolojisi çökmüş. Onun elenmesini de isterim
Hakan Kıbrıs'a gidecek Baba olduğunu öğrendiği zamanda oylama vardı. artı puan almıştır. @MasacRE-
Programı izleseydin Merve kesin elenmeli derdin Eski Merve'ciyim unutma ama çok mikserlik yaptı. Onun ortalığı karıştırmasından dolayı Adem ve Turabi birbirine girdi.Pek ilgilenmiyorum ama ne olursa olsun Hakan'ın Merve'yi geçtiğine kimse inandıramaz beni kesinlikle Hakan'ın elenmesi lazım mantık olarak
Böyle olaylar bir gün olur ikinci gün unutulur izlemediğim için fazla takılmıyorum ama Hakan'ın Merve'yi elemesine kesinlikle inanmam Merve'nin ne yaptığının önemi yok Hakan Merve'yi geçebilecek birisi değilProgramı izleseydin Merve kesin elenmeli derdin Eski Merve'ciyim unutma ama çok mikserlik yaptı. Onun ortalığı karıştırmasından dolayı Adem ve Turabi birbirine girdi.
Adem'in oylarıda etkilenmistir çünkü Turabi ile iyi dalga geçip küçümsedi geçmişini
Turabi bir daha yarışamayacakmış @sokak sanati
Kimler aday?Merve yada Sema gidecek gibi. Umarım dışı Çıta Semoşum gitmez. Çok lazım oraya o yaa