Dışı sert içi yumuşak bir anketle daha karşınızdayım Sorumuz şu grup olarak yaptığınız en güzel etkinlik nedir? Ya da grup olarak yaptığınız en keyifli şey (oyun vs)
Sizi gidiler sizi
İçiniz fesatSeks.
Oldu mu? Başın göğe erdi mi sapıkk19 bey?
Bulsana Bi tane sexy olsunSeni evlendirelim biz en iyisi.
Sana göre sexy(benliğini unutmuşsun, niye ingilizce bu?) olan bana göre olmayabilir.Bulsana Bi tane sexy olsun
Seksi daha mı manalıSana göre sexy(benliğini unutmuşsun, niye ingilizce bu?) olan bana göre olmayabilir.
Türkçe en azından. Sen tatile İngiltere'ye mi gittin?Seksi daha mı manalı
Valla orasini bilemem ama @denizz19 A askerde grupça bir şey yapmışlar orası kesin@Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane @xemrexxx ne yapmıştınız siz geçen, duyumlarım vardı.
Bastonlarıyla mı@Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane @xemrexxx ne yapmıştınız siz geçen, duyumlarım vardı.
Aynen topluca uğurladılar beniValla orasini bilemem ama @denizz19 A askerde grupça bir şey yapmışlar orası kesin
Ben öyle duymadım kırgın çiçekler gibi kirmislar seniBastonlarıyla mı
Aynen topluca uğurladılar beni
Kapıya kadar geçirelim demişlerdi demek bundanmışBen öyle duymadım kırgın çiçekler gibi kirmislar seni
Hah tam olarak 3 . Kelimedeki eylemi yapmışlar sana @mrt-06Kapıya kadar geçirelim demişlerdi demek bundanmış
İftira atma İnce gibi pis troll@Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane @xemrexxx ne yapmıştınız siz geçen, duyumlarım vardı.
İnce kadar başına taş düşsün.İftira atma İnce gibi pis troll