Fragmanımız yayınlandı ona da bak.Ben emekliyim karışmam. Aaa dur ikinci bölümünü okuyayım iyi hatırladım.
Ben böyle kepazeliklere izin veremem. Forumda zaten herkese bir haller olmaya başladı iyice büyümeden durdurmak lazım.Grupça konuşalım bir.
Cevap vermedinBir dahaki anketin bakalım ne kadar ilginç olacak? Çıtayı bayağı yükselttin. @denizz19
Film izlemek falan olabilir. SinemadaCevap vermedin
Demek ki soruda absürtlük yokFilm izlemek falan olabilir. Sinemada
Öyle bir şey yapmadığım için haliyle normal cevap verdim.Demek ki soruda absürtlük yok
Biz kelimeleri hep çarpıtıyoruz mesela vermek kelimesini bambaşka boyutta kullanıyoruzÖyle bir şey yapmadığım için haliyle normal cevap verdim.
Bence fazla uzatmayalım. @Aserat 'ı duydunBiz kelimeleri hep çarpıtıyoruz mesela vermek kelimesini bambaşka boyutta kullanıyoruz
O kim ya beni tehdit ediyor onun bastığı otlar kadar ot yolmuşluğum var benim ayık olsunBence fazla uzatmayalım. @Aserat 'ı duydun
Şu an o yönetici, sen emeklisin. Geçmiş geçmişte kalır.O kim ya beni tehdit ediyor onun bastığı otlar kadar ot yolmuşluğum var benim ayık olsun
Ben emekli de olsam sözleri hükümsüzdür onlarınŞu an o yönetici, sen emeklisin. Geçmiş geçmişte kalır.
Yaptın mıHep ilginç gelmiştir, bu konuda isteden o cevap.