1990-2017 Yılları Arasında Yılın En İyi Şarkıları

Bence yıl olarak değil albüm-albüm bakmak lazım. Mustafa Sandal, Tarkan, Burak Kut ve Sezen Aksu'nun albümleri çok iyiymiş. Ebru Gündeş'i de dinlemenizi öneririm. Demir Attım Yalnızlığa falan efsane şarkılarla dolu bir albümü var o dönemde.
Aaa tabi bunda her yıl 1 şarkı seçtim yoksa çok şarkı var Müziğin Yolculuğunda gerçi top 20 ler yapmıştım bu seferde her yılın şarkısını seçeyim dedim aklıma geldikçe bir eşyler üretiyorum :A :A :A @mrt-06

Burak Kutu Rafet engelledi Burak benim ödülümü kategorimde olmayan birine verdiler demişti adamın önünü kestiler :A :A :A
5:00

Vaov dur ben de abone olayım. :A
Aaa olmamış olman hata :A

Her gün @xemrexxx in koca kafalı Sülümanına yorum yazıp duruyorlar :F @xemrexxx @S.G.A.T.

1.000 Abone olunca para kazanılıyormuş bende insanlar dilenci gibi neden bana abone ol diye yalvarıyor diyorum hatta kalp hastasıyım abone ol diyen bile var meğerse para kazanma koşulu içinmiş :F Ben kimseye demeden 800 olduk Sülümanı izleyip abone olyorlar :A :A :A
9454incig7025271.png

Her gün @xemrexxx in koca kafalı Sülümanına yorum yazıp duruyorlar :F @xemrexxx @S.G.A.T.

1.000 Abone olunca para kazanılıyormuş bende insanlar dilenci gibi neden bana abone ol diye yalvarıyor diyorum hatta kalp hastasıyım abone ol diyen bile var meğerse para kazanma koşulu içinmiş :F Ben kimseye demeden 800 olduk Sülümanı izleyip abone olyorlar :A :A :A
9454incig7025271.png
Kendin içerik üretmen gerek ablacım, öyle her videodan kazanılmıyor. :A

Kendin içerik üretmen gerek ablacım, öyle her videodan kazanılmıyor. :A
Normal videolardan kazanıldığını bende bilmiyordum :A

Telif gelmiyorsa kazanıyormuşsun mesala şu Sülümanlardan kazanabiliyormuşum bin abpne olunca gelirese gelir gelmezse gelmez zaten ben forum için yapıyorum milletde bir eşy sanmış :F :F :F @xemrexxx

9454incig7025271.png
Makyaj videosu çek diyoruz ya :A Ecünnü makyajları. :F

Dolar zengini olursun belki. :F
Aaa bu videodan para kazanamazsın telifi gelmezse oluyormuş ama işlem yapman gerekiyor ben youtubeden bir video buldum para kazanmayı aktif ettim bir sürü işlem yaptım :F Bin abone olduğunda kazanabiliceksin dedi :A

Şuraya ekleniyormuş sanırım 1000 olunca anlayacaz :F
6954inciw2636277.png

Aaa bu videodan para kazanamazsın telifi gelmezse oluyormuş ama işlem yapman gerekiyor ben youtubeden bir video buldum para kazanmayı aktif ettim bir sürü işlem yaptım :F Bin abone olduğunda kazanabiliceksin dedi :A

Şuraya ekleniyormuş sanırım 1000 olunca anlayacaz :F
6954inciw2636277.png
AYY Hadi inşallah bu azimle benim düğünü sarayda yapacaksın valla ablacım. :Z

Hhaha Aaa bakalım öyle videolardan gerçekten para kazanırsam başka videoalrda yüklerim :A :A :A

Aslında @S.G.A.T. dediği gibi Youtuber görüntü olarak girseydim şu Danla ecünnülerinden iyi olurduk sanırım :A :A :A @sokak sanati @Harunnn60
Görüntülü girme bence dedikoducu akrabaların görse bu kız yollu olmuş kötü yola düşmüş diye adını çıkarır valla. :F

Annen de seni keserdi herhalde baksana 1 saat geç kalmışsın kızmış. :A
Aaa çok sıkılar o konuda 27 olacam eylülde ama çocuk gibi annemin babamın lafıyla hareket ediyorum işte yaz ayları bile gece dısarıda kalmak yasak 22:00 civarları evde olacankı millet o saatde dısarı çıkıyor :A :A :A

Aaa çok sıkılar o konuda 27 olacam eylülde ama çocuk gibi annemin babamın lafıyla hareket ediyorum işte yaz ayları bile gece dısarıda kalmak yasak 22:00 civarları evde olacankı millet o saatde dısarı çıkıyor :A :A :A
Bende de aynı birde ben erkeğim. Bak yine Sivasa gitcem zorla. :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy