O da yarın.3652. defa benim dizimin konusuna kendi dizini sokmayı başardın valla ne desem az. Neyse sonunda yorum aldık en azından. Hadi şimdi 2. bölüme.
O da yarın.3652. defa benim dizimin konusuna kendi dizini sokmayı başardın valla ne desem az. Neyse sonunda yorum aldık en azından. Hadi şimdi 2. bölüme.
Yarın dediysen gelecek haftaya kalır belli oldu.O da yarın.
Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın
Tuhaf olmuş ama sen ablamsın.Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın
Dizinin kahramanları olmuşuz çok akıcı ve üçümüzün çevresinde geçiyor baştan sona bende keyifle okumuştum destere ile sana çok güldüm kapışmalarınıza
Aaa sende ablanı koruyor olarak düşün o sapıktan cnmTuhaf olmuş ama sen ablamsın.
2. bölüme de bekleriz.Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın
Dizinin kahramanları olmuşuz çok akıcı ve üçümüzün çevresinde geçiyor baştan sona bende keyifle okumuştum destere ile sana çok güldüm kapışmalarınıza
Benim özelliğimi @Aserat kopyalamış bende fark ettimHahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın
Aaa onu okuyunca yazacam cnm2. bölüme de bekleriz.
Benim özelliğimi @Aserat kopyalamış bende fark ettim
Bir şeyi kopyaladığım yok tamamen Çiğdem ve Atacan arasındaki yakınlıktan yola çıktım. Zaten bu bölüm geçen sene yazılmıştı.
@Çiğdem- in dibindne ayrılmayan benim kız annesindne çok benle konuşuyor.Bir şeyi kopyaladığım yok tamamen Çiğdem ve Atacan arasındaki yakınlıktan yola çıktım. Zaten bu bölüm geçen sene yazılmıştı.
Hem daha bu başlangıç gelecek bölümlerde aşk üçgenini iyice harlayacağız.