O da yarın.3652. defa benim dizimin konusuna kendi dizini sokmayı başardın valla ne desem az.Neyse sonunda yorum aldık en azından. Hadi şimdi 2. bölüme.
![]()
O da yarın.3652. defa benim dizimin konusuna kendi dizini sokmayı başardın valla ne desem az.Neyse sonunda yorum aldık en azından. Hadi şimdi 2. bölüme.
![]()
Yarın dediysen gelecek haftaya kalır belli oldu.O da yarın.![]()
Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın
Tuhaf olmuş ama sen ablamsın.Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın![]()
![]()
Dizinin kahramanları olmuşuz çok akıcı ve üçümüzün çevresinde geçiyor baştan sona bende keyifle okumuştum destere ile sana çok güldüm kapışmalarınıza![]()
![]()
![]()
Aaa sende ablanı koruyor olarak düşün o sapıktan cnmTuhaf olmuş ama sen ablamsın.![]()
2. bölüme de bekleriz.Hahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın![]()
![]()
Dizinin kahramanları olmuşuz çok akıcı ve üçümüzün çevresinde geçiyor baştan sona bende keyifle okumuştum destere ile sana çok güldüm kapışmalarınıza![]()
![]()
![]()
Benim özelliğimi @Aserat kopyalamış bende fark ettimHahah Aaa @Harunnn60 görevi üstlenmişsin sen sürekli destere ile aramızdasın![]()
![]()
![]()
![]()
Aaa onu okuyunca yazacam cnm2. bölüme de bekleriz.![]()
Benim özelliğimi @Aserat kopyalamış bende fark ettim![]()
Bir şeyi kopyaladığım yok tamamen Çiğdem ve Atacan arasındaki yakınlıktan yola çıktım. Zaten bu bölüm geçen sene yazılmıştı.
@Çiğdem- in dibindne ayrılmayan benimBir şeyi kopyaladığım yok tamamen Çiğdem ve Atacan arasındaki yakınlıktan yola çıktım. Zaten bu bölüm geçen sene yazılmıştı.
Hem daha bu başlangıç gelecek bölümlerde aşk üçgenini iyice harlayacağız.![]()