Mayıs 2018 Ayın En Çok Beğenilen Mesajları

Ben kaliteli içerikte bu işi yaparken onun ne yaptığı belli bile değil. :A Bu yüzden engellenemez yükselişim ben istediğim vakitte sürecektir. :A Yeter ki istiyim. :A
Çok havalanma. Senden Atacana kadar olan herkes 2. :A ve bunlar arasında bende varım. Hiç centilmen değilsin, senle aynı beğeni sayısına sahip olmama rağmen kendini öne atmışsın.
Bak @mrt-06 nekadar düşünceli, oda eşit beğenide ama bana öncelik vermiş :A
Sana yakıştıramadım bu hareketi @MEnes :A:A

ha unutmadan. iki mesajla listeye giren tek kişi olmuşum bu arada :A

Çok havalanma. Senden Atacana kadar olan herkes 2. :A ve bunlar arasında bende varım. Hiç centilmen değilsin, senle aynı beğeni sayısına sahip olmama rağmen kendini öne atmışsın.
Bak @mrt-06 nekadar düşünceli, oda eşit beğenide ama bana öncelik vermiş :A
Sana yakıştıramadım bu hareketi @MEnes :A:A

ha unutmadan. iki mesajla listeye giren tek kişi olmuşum bu arada :A
Sence kendimi öne atmayı burda ciddi şekilde mi yaptım. :A Beğeni ne zaman umrumda oldu, bilmiyormuş gibi centilmen değilsin demek come ooon. :A Sen de goygoy için yazmış olabilirsin o ayrı tabi. :A

Ben kaliteli içerikte bu işi yaparken onun ne yaptığı belli bile değil. :A Bu yüzden engellenemez yükselişim ben istediğim vakitte sürecektir. :A Yeter ki istiyim. :A
Hahah Aaa çok iyi dedin ayoll :A :A :A @serhatt @xemrexxx

1.Olmanı engellemiş resmen tuhaf bir konuyla :A Gerçi Emreye hep gülerdim 40 yılın başı beğeneyim demişim oda sana denk gelmiş :F Büyücü diye boşa demiyorum bu oğlana
Aklıma girmiş :A :A :A @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06
depositphotos_193293964-stock-video-old-wizard-fantasy-fairy-tale.jpg

Aaa güldürüyü batırdığı yetmiyor gerçi bunun neyini beğeniyorlar :A @xemrexxx

Ben @MEnes 1.olamadına üzüldüm gerçi benimde hatam var ben de beğenmişim 😕
Resmen harcamışsın beni be, Çiko bari yüzüme vurma 2 kez. :A Ama ben bir kadim dostuma bu gibi bir şey yüzümden kızamam ki, kıyamam bir kere. :A