Yılan dilli hemde zirveyi almışGüldürü yetmiyormuş gibi Beğeniyede çökmüş ayoll @xemrexxx 😱😱😱 @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60
@MEnes i engellemiş yer cücesi![]()
![]()
![]()
Ben kaliteli içerikte bu işi yaparken onun ne yaptığı belli bile değil.Güldürü yetmiyormuş gibi Beğeniyede çökmüş ayoll @xemrexxx 😱😱😱 @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Forumdash @Harunnn60
@MEnes i engellemiş yer cücesi![]()
![]()
![]()
Çok havalanma. Senden Atacana kadar olan herkes 2.Ben kaliteli içerikte bu işi yaparken onun ne yaptığı belli bile değil.Bu yüzden engellenemez yükselişim ben istediğim vakitte sürecektir.
Yeter ki istiyim.
![]()
Sence kendimi öne atmayı burda ciddi şekilde mi yaptım.Çok havalanma. Senden Atacana kadar olan herkes 2.ve bunlar arasında bende varım. Hiç centilmen değilsin, senle aynı beğeni sayısına sahip olmama rağmen kendini öne atmışsın.
Bak @mrt-06 nekadar düşünceli, oda eşit beğenide ama bana öncelik vermiş
Sana yakıştıramadım bu hareketi @MEnes
ha unutmadan. iki mesajla listeye giren tek kişi olmuşum bu arada![]()
Hahah Aaa çok iyi dedin ayollBen kaliteli içerikte bu işi yaparken onun ne yaptığı belli bile değil.Bu yüzden engellenemez yükselişim ben istediğim vakitte sürecektir.
Yeter ki istiyim.
![]()
Allah ikinizin şerrinden korusun biz masumlarıHahah Aaa çok iyi dedin ayoll![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
1.Olmanı engellemiş resmen tuhaf bir konuylaGerçi Emreye hep gülerdim 40 yılın başı beğeneyim demişim oda sana denk gelmiş
Büyücü diye boşa demiyorum bu oğlana
Aklıma girmiş![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @mrt-06
![]()
Senmisin masum 😱😱😱Allah ikinizin şerrinden korusun biz masumları![]()
Bakayım neyi beğenmişler dedimHahah Aaa çok iyi dedin ayoll![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx
1.Olmanı engellemiş resmen tuhaf bir konuylaGerçi Emreye hep gülerdim 40 yılın başı beğeneyim demişim oda sana denk gelmiş
Büyücü diye boşa demiyorum bu oğlana
Aklıma girmiş![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @mrt-06
![]()
Hep gülerdim beğeneceğim tutmuş büyücü beni etki altına almışSen beğenmesen olamayacaktı 1.![]()
İki büyücü birbirinizi yemeye başladınızHep gülerdim beğeneceğim tutmuş büyücü beni etki altına almış![]()
![]()
![]()