Anladın dimi cnm.Aaa ohaa ben profosor öldü sanıyordum o sahne yoktu izlediğimde 😱
Santranç olayını izlemiştim gücünün döndüğü anlaıslıyor demek yine kurtuluş yok
Profosor olayını demesen bana aslında süpriz olurmuş ama çok soru sorardım![]()
![]()
Anladın dimi cnm.Aaa ohaa ben profosor öldü sanıyordum o sahne yoktu izlediğimde 😱
Santranç olayını izlemiştim gücünün döndüğü anlaıslıyor demek yine kurtuluş yok
Profosor olayını demesen bana aslında süpriz olurmuş ama çok soru sorardım![]()
![]()
El atmadığınız bi bu konu kalmıştıAnladın dimi cnm.Kafanda sorun yok dimi.
![]()
Öcü gibi sen nereden çıktın@Çiğdem-
Hhahah Aaa bizi kıskanmış bu seferdeEl atmadığınız bi bu konu kalmıştı![]()
Anladın dimi cnm.Kafanda sorun yok dimi.
![]()
Turabisi neredeHhahah Aaa bizi kıskanmış bu seferde![]()
![]()
Bu da iyice ilgisiz kaldı ayoll kedi gibi yanaşacak yer arıyor![]()
![]()
![]()
Yıldırım atan kadın Halle Berry biliyorsun dimi.Aaa sadece profosoru öldü sanıyordum ona şaşırmıştım dediğin iyi oldu ayoll
Profosoru öldürdüğü sahne güzeldi orada yıldırım kadın dönerek o eve gelmesi çok iyiydi yıldırım saçarak o kadını sevdim nedense
İsim bir şey çağrıştırmadıYıldırım atan kadın Halle Berry biliyorsun dimi.![]()
Google dem baksana işte tanırsın kadınıİsim bir şey çağrıştırmadı![]()
![]()
![]()
Ohaa Kedi Kadınmış ayoll hemde en sevdiğim serisi 2004 😱😱😱Google dem baksana işte tanırsın kadını![]()
Oscarlı oyuncu işte bende en çok onu tanıyorsun diye onu sevdin zannettimOhaa Kedi Kadınmış ayoll hemde en sevdiğim serisi 2004 😱😱😱
![]()
Seviyormusumda tanıdığımdan değil rolunden kaynaklı sevmişimOscarlı oyuncu işte bende en çok onu tanıyorsun diye onu sevdin zannettim![]()
En çok gücü olan benim kadınSeviyormusumda tanıdığımdan değil rolunden kaynaklı sevmişim![]()
![]()
![]()
Aaa ona ne oldu aslında onu biraz anlamadım diğer serilerdede mi kötü olacakEn çok gücü olan benim kadın![]()
Onuda yarın anlatırım yoruldum vallaAaa ona ne oldu aslında onu biraz anlamadım diğer serilerdede mi kötü olacak![]()
Aaa benim zaten ens evdiğim sahne ilk video dediğim gibiOnuda yarın anlatırım yoruldum valla
Şu 2 sahneye ne diyorsun cnm.
Aynen 2. çok iyi senaryo daha düzenli. 3'te aksiyon efekt iyi ama senaryo'yı çok kısa tutmuşlar. 90 dakika film mi olur.Aaa benim zaten ens evdiğim sahne ilk video dediğim gibi
Beyaz saçlı kadınların dövüşü ve Profosorun ölmesiÖyle sanmısım yanı çok etkileyici sahneydi
Ama sıralama yaparsam 2 - 3 - 1 yani en iyisi 2.seriydi![]()
Aaa senin ecünnüye çok bile millet filmi yarıda bırakmasın diye yarıya indirmişlerAynen 2. çok iyi senaryo daha düzenli. 3'te aksiyon efekt iyi ama senaryo'yı çok kısa tutmuşlar. 90 dakika film mi olur.![]()
Onun gücünden etkilendin ama şimdi kabul etAaa senin ecünnüye çok bile millet filmi yarıda bırakmasın diye yarıya indirmişler![]()
![]()
![]()
Profosor sahnesinden sadece ama onuda öldüğünü sandım içindi şuan etkilenmem bitti beceriksiz ecünnüOnun gücünden etkilendin ama şimdi kabul et![]()