Ben de Bursada yaşıyorum bana rezil olmadıBurcu ecünnüsü HAYIR diyerek Esmoşumu btün Bursa halkına rezil etti,hadsiz yılan
Sen Esma Sultan'ın düğününe davet edilecek kadar soylu değilsin ondanBen de Bursada yaşıyorum bana rezil olmadı![]()
Benim soyum Yunanistana, Karsa ve Trabzona dayanıyor gayet soyluyumSen Esma Sultan'ın düğününe davet edilecek kadar soylu değilsin ondan![]()
aa benim soyumda Yunanistana dayanıyor akraba olmayalımBenim soyum Yunanistana, Karsa ve Trabzona dayanıyor gayet soyluyum![]()
Anaannemin amcası Atatürkün sütçüsüymüşaa benim soyumda Yunanistana dayanıyor akraba olmayalım![]()
Benim de teyzemin kayınpederi Atatürkün aşçıbaşıymışAnaannemin amcası Atatürkün sütçüsüymüş![]()
Bence akraba olabilirizBenim de teyzemin kayınpederi Atatürkün aşçıbaşıymış![]()
İzlemedim, 2 saat 48 dakikalık bölüm yapmış utanmazlarnapiyonuz izliyonuz mu kartlar pislerhepinize Esma sultandan kokulu öpücükler
@Dosi @mrt-06 @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Harunnn60 @S.G.A.T. @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 59559
Burcu ecünnüsü HAYIR diyerek Esmoşumu btün Bursa halkına rezil etti,hadsiz yılan
Masada dank etti kafasına Osmanın onu sevmediğiBen bölümü daha izleyemedim Burcuya inanamadım kuzenine senin gibi kaçmıcam demişti resmen kaçtı
Bu bebekte düşerse artık izlemem bu diziyi de yeter be
yapma yaGerçek hayattan uyarlama ya bu bebeğide kaybedecek süreyya diyorlar
yapma ya![]()
keşke ölmese yavalla ablam instagramdaki yorumlarıda öyle okudum ne olacak bilemiyorum bende