aaaa hoşgeldinTebrikler ablası @Dosi . Başarıların daim olsun...
Sıla Sezen yarışı var sen bilirsin işiniCidden gözlerin ne renk karagöz nasıl oluyor biraz ürktüm
@denizz19 dün çok yoruldu lunaparklarda ondandır, helak oldu evlatcığım
Mesajını editle. Niye ayrı yazıyon Hatta sil benceEdit : Söylemedim farz et.
Boşver gitmiş Sezene oy vermiş sanırsam bu aylak .ssMesajını editle. Niye ayrı yazıyon Hatta sil bence
Sus bee horozlar tepelesin seni Sezen usta dururken Sıla aplamıza mı verecektikBoşver gitmiş Sezene oy vermiş sanırsam bu aylak .ss
Senin müzik zevkinin olmadığını daha önceden de anlamıştım zaten.Sus bee horozlar tepelesin seni Sezen usta dururken Sıla aplamıza mı verecektik
Hadi oradan zevksizmişim , sende Sıla takıntısı var misal rakip olarak irem Derici olsa yine Sezen reis derdim ben ben senin gibi bir saplantıya takılıp kalmış biri değilim gerçeği görüp peşini bırakmayan biriyimSenin müzik zevkinin olmadığını daha önceden de anlamıştım zaten.
Sıla Sezenden her anlamda daha iyi bu şarkısıyla .ssHadi oradan zevksizmişim , sende Sıla takıntısı var misal rakip olarak irem Derici olsa yine Sezen reis derdim ben ben senin gibi bir saplantıya takılıp kalmış biri değilim gerçeği görüp peşini bırakmayan biriyim
Hadsizzz .ssSıla Sezenden her anlamda daha iyi bu şarkısıyla .ss
Bir de Mustafa Sandal koymuş avatarınaHadsizzz .ss
Eee ne olmuşBir de Mustafa Sandal koymuş avatarına
Ne yani anlamı Ne sen dinlemezsin bileEee ne olmuş
Hadsizz gece gündüz dinliyorum ben onuNe yani anlamı Ne sen dinlemezsin bile
Hediye bulamadım, biraz daha aramam lazımUnutursan, itinayla hatırlatırım
Yok artık 😱 Neyse fikir vermeyecem. Kendi imkanlarınla gel bir hediye ileHediye bulamadım, biraz daha aramam lazım
Aradığım falan yok da arıyormuşum varsay, geniş bir zamanda veririm hediyeni şimdi şöyle bir uğrayıp çıkacağım foruma yineYok artık 😱 Neyse fikir vermeyecem. Kendi imkanlarınla gel bir hediye ile
Ama böyle olunca beklenti büyük oluyor
Neyseki sen arayacam diyorsun. @serhatt gibi es geçmiyorsun
Zaman aşımına uğramasında 1 ay geçsede bu konuya hediye istiyorum ona göreAradığım falan yok da arıyormuşum varsay, geniş bir zamanda veririm hediyeni şimdi şöyle bir uğrayıp çıkacağım foruma yine
YAZIKLAR OLSUN KIZYok artık 😱 Neyse fikir vermeyecem. Kendi imkanlarınla gel bir hediye ile
Ama böyle olunca beklenti büyük oluyor
Neyseki sen arayacam diyorsun. @serhatt gibi es geçmiyorsun