Tabii ki Sincap.@Çiğdem-
Aaa ben arkadaş olmalarından yanayım bence öyle olurlar ayollSincap ve hamster kafes dövüşü yapsa hangisi kazanır? Hadi bakalım, araya fitne-fesat soktum yiyin birbirinizi.
Tabii ki Sincap.@Çiğdem-
Aaa ben arkadaş olmalarından yanayım bence öyle olurlar ayollSincap ve hamster kafes dövüşü yapsa hangisi kazanır? Hadi bakalım, araya fitne-fesat soktum yiyin birbirinizi.
Hhaha Aaa evet öyle masum bakıyorHahaha özlemişim bu capsi.Tam bunu demek için bakmamış mı ama.
![]()
Benimki biraz serseri ısırabilir Sincapın totosundan.Aaa ben arkadaş olmalarından yanayım bence öyle olurlar ayoll![]()
![]()
![]()
@DarkLegenD i bulup onun üstüne atmak lazım işte cnm şuan aklından geçmiyor demeBenimki biraz serseri ısırabilir Sincapın totosundan.![]()
Beni ciddi ciddi pis hamsterına mı yakıştırdın?Benim hamster kız @DarkLegenD'ı ona almak isterim damadım olur.![]()
Pis sensin be. Kurban ol benim kızıma.Beni ciddi ciddi pis hamsterına mı yakıştırdın?
Beni ciddi ciddi pis hamsterına mı yakıştırdın?
@DarkLegenD den daha temiz değilse bir şey bilmiyorum ayollPis sensin be. Kurban ol benim kızıma.Ağzı var dili yok kızımın gül gibi geçinir gidersiniz.
@Çiğdem-
Isırırsa, Hayvan Hakları Mahkemesi'ne giderim, tazminat davası ile bırak senin donunu almayı hamsterının donunu bile alırım.Pis sensin be. Kurban ol benim kızıma.Ağzı var dili yok kızımın gül gibi geçinir gidersiniz.
@Çiğdem-
Ben ıslak mendille siliyorum her hafta @DarkLegenD yılda bir yıkanıyor
Kızım ve ben don giymiyoruz üzgünüm canım.Isırırsa, Hayvan Hakları Mahkemesi'ne giderim, tazminat davası ile bırak senin donunu almayı hamsterının donunu bile alırım.
Çok tehlikeli bir cevap. Don alacak paran bile yok yani. Hem pis hem de fakir.Ben ıslak mendille siliyorum her hafta @DarkLegenD yılda bir yıkanıyor
Kızım ve ben don giymiyoruz üzgünüm canım.![]()
Araplar da giymiyor ya öyle işte.Çok tehlikeli bir cevap. Don alacak paran bile yok yani. Hem pis hem de fakir.
Giymediklerini nereden biliyorsun? Açıp baktın mı?Araplar da giymiyor ya öyle işte.![]()
Evet tek tek baktım hepsine.Giymediklerini nereden biliyorsun? Açıp baktın mı?
Ateist olduğun için söyleyemem üzgünümNe gördün?
Bence Annene @DarkLegenD i göstermeliyiz Hasmteri baş köşeye oturtur annenBen ıslak mendille siliyorum her hafta @DarkLegenD yılda bir yıkanıyor
Kızım ve ben don giymiyoruz üzgünüm canım.![]()
Kadın tutturdu kedilere atacam diye.
Anne sözü dinle, kedilere ziyafet çektir. @Çiğdem-Kadın tutturdu kedilere atacam diye.Son çare dediğini yapacağım.. Ss