Ben xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.Çarşaftan görünmem o zaman da![]()
Ben xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.Çarşaftan görünmem o zaman da![]()
Senin istediğin uzun boya fazlasıyla sahibimBen xRay cihazıyla bakarım hem boyunu posunu görmüş oluruz.![]()
Sorun şu ki ben uzun sevmem. Ben uzun değilim.Senin istediğin uzun boya fazlasıyla sahibim![]()
Uzun olmak istiyordun yaSorun şu ki ben uzun sevmem. Ben uzun değilim.![]()
Töbe töbe ben onu demiyorum,sen uzun boylu olsaydım biraz daha dedin ya itiraflarda,ben de diyorum ki senin aksine fazlasıyla uzunumBana çıtı pıtı biri lazım![]()
Tamam işte ben olmadığıma göre olanları da sevmiyorum o yüzden çıtı pıtı seviyorum diyorum.Töbe töbe ben onu demiyorum,sen uzun boylu olsaydım biraz daha dedin ya itiraflarda,ben de diyorum ki senin aksine fazlasıyla uzunum![]()
Beni de sevmezsin o yüzden sana göstermiyorum kendimiTamam işte ben olmadığıma göre olanları da sevmiyorum o yüzden çıtı pıtı seviyorum diyorum.![]()
Sen ayrısın kuşum senin yüreğini sevdik zaten. 😉Beni de sevmezsin o yüzden sana göstermiyorum kendimi![]()
HahahaŞoklardayım.
![]()
Haftayada serhat bence konuk olsunİftira atıyo geçmişi kandilli![]()
Vayyyy aldın gönlümü kazandın kalbimiSen ayrısın kuşum senin yüreğini sevdik zaten. 😉
Ben de onu diyecektim veya sen videolu konuk ol.Haftayada serhat bence konuk olsun![]()
![]()
![]()
Ben de onu diyecektim veya sen videolu konuk ol.![]()
Forumdakıler kosmaya baslar peşinden serhatınyok aman kalsın![]()
O niye kızForumdakıler kosmaya baslar peşinden serhatın![]()
![]()
![]()