hayır canım o mistik.
Aaa ben onu nasıl anladım biliyormusun
Kurt pençeli adamın görüntüsüne bürünüp beyaz saçlıyı öldürdü sandım
hayır canım o mistik.
Aaa ben onu nasıl anladım biliyormusun
JeanBen genelde 2. adamları beğeniyorum asıl başrole oranla Senin favorin hangisi
Beyaz saçlı dediğin hangisi.? Storm mu? şimşek çarpan kadın.
Yılan dilli bir adamı öldürdüya yıldırım atıp sonra kurt pençeli adamın yanına gitti kurt pençeli adam onu öldürdü
Ölmedi kızım
izledin dimi filmiAaa onun öldürdüğü mavi kadınmış sen diyince anladım Ben de kurt pençeli adamın kılığına girip öldürdü sanmıstım
Sanırım kurt pençeli adam anladı onun mavi kadın olduğunu
Anlatmadığım detay kalmadı sanırım filmle alakalı cnm Tek orayı anlamamıştım kadınlardan tek onu sevdimizledin dimi filmi
Benim karakterim nasılAnlatmadığım detay kalmadı sanırım filmle alakalı cnm Tek orayı anlamamıştım kadınlardan tek onu sevdim
En çok ona gıcık oldum zaten mavi kadınla birlikteBenim karakterim nasıl
Gerçekten mi İlerde asıl başrol kadın o olacak amaEn çok ona gıcık oldum zaten mavi kadınla birlikte
Şunun dısında kadın karakter sevmedim bununda yılan dilli adamı yıldırım ile öldürmesie tkileyiciydiGerçekten mi İlerde asıl başrol kadın o olacak ama
Cıx şuan izleyemem @Harunnn60 Daha arrow gotham luci sezon finallerini izlemedim. Sonra yeni başlayan dizilerim vardı onlara başlamadım dahaSende izlesene @Forumdash @Harunnn60
Aaa bende Gotham Arrow yok Lucifer bitirdimmi bitirmedimmi hatırlamıyorumCıx şuan izleyemem @Harunnn60 Daha arrow gotham luci sezon finallerini izlemedim. Sonra yeni başlayan dizilerim vardı onlara başlamadım daha
Gotham son bölüm vardı bende Arrow için yorum konusuna bakıcam ona göre son 2 bölümü izlicem Lucifer ful izlerimheralde çünkü bitti dizi Yaya yaya izlerim luciferi.Aaa bende Gotham Arrow yok Lucifer bitirdimmi bitirmedimmi hatırlamıyorum
destere üzülecekGotham son bölüm vardı bende Arrow için yorum konusuna bakıcam ona göre son 2 bölümü izlicem Lucifer ful izlerimheralde çünkü bitti dizi Yaya yaya izlerim luciferi.
Oooo Çiğdem helal olsun izliyorsun valla senin seveceğini biliyordum.
@Harunnn60
Aaa 2.bölüm daha aksiyonluydu kavga sahneleri daha çoktu ama razer gözlü adam dövüşlerde yoktu o adama yer verilmesi lazım hep kurt pençeli adam dövüşüyor ve birazda beyaz saçlı kadın yıldırım atıyor başka dövüşen yok ekipten
İlk sahnede başkana saldıran mutant o sahneler ürkütücü ve güzeldi Yıldırım kadın yakaladı sonra onu bir yıldırım atıp
Mutantın başkanı kurt pençeli adamı bir yere götürdü makinası ile o sahneler görselleri iyiydi Kurt pençeli adamı polisler yakalamaya geldi orada ateş atan oğlan sahneye damga vurdu Ve Kurt pençeli adamın pençeli kadınla dövüşüde güzeldi
Şu mavi kadını sevmedim yine kurt pençeli adama başkasının görüntüsüyle yakınlaştı öpüştüler ama mavi kadın olduğunu anladı yine pence izi vardı sanırım ölmemiş
Aaa senin o mal kadın mal mal dolaşıyor hiç ağırlığı yok ki mavi kadınla onu sevmedimOooo Çiğdem helal olsun izliyorsun valla senin seveceğini biliyordum.
O gözlüklü adamın rolü azalacak ya çünkü Wolverine daha popüler diye onu çok koyuyorlar.
Jean için ne diyorsun.