S.G.A.T.
Favori Üye
Merve kimi eleyebilir ki Gönüllülerden?Oylamada Turabi çıkar. MK da Merve der. Eğer yarın biz kaybedersek Gönüllüler'den gider...
Merve kimi eleyebilir ki Gönüllülerden?Oylamada Turabi çıkar. MK da Merve der. Eğer yarın biz kaybedersek Gönüllüler'den gider...
Murat'ı eler, Nagi'yi eler, Hakan'ı eler.Merve kimi eleyebilir ki Gönüllülerden?
O zamanlar durumlar başkaydı. Şu anda hiç birini eleyemez rahat ol.Murat'ı eler, Nagi'yi eler, Hakan'ı eler.
Kız 2015'te Hilmi'yi eleyip finale çıkmıştı.
Murat'ı eler en azından.O zamanlar durumlar başkaydı. Şu anda hiç birini eleyemez rahat ol.
Oha Gizem'in adını Turabi mi silmiş oradan? Çok çok büyük ayıp, terbiyesizlik? Hiç yakıştıramadım Turabi'ye...
Oha Turabi konseyde oyun oynadı, ben 2'yi seçtim. 2 çıktı. @sokak sanati
Merve'yi diyecek %99.9Bende 2'yi seçtim. Gerçek bir ilüzyonist
Merve'yi diyecek %99.9
Sema'dır.2. Kişi kim acaba onu merak ettim biri Merve'de
Sema'dır.
Ümit ve Adem ile arası iyi.
Oha Ümit'i söyledi. 😱 @sokak sanati
Hakan yine aşkını kullanıyor anlaşılan. Boş yapıyorlar yaa daha önce bunun tartışmasını yapmıştık @legolas9900 ileydi galiba
Bakış açısına gel. Sonra nasıl Turabi gibi birisi 2 kere şampiyon oldu demeyin @MasacRE- @Billy Kane @YiğittBen Hakani suclu buluyorum yazmasin bi zahmet silinecegini biliyorsa ama isin ilginc yani kim bunu Hakana tasidi?
Çok karaktersiz, seviyesiz hareket ya. Böyle insanların var olduğunu bilmek bile mide bulandırırken bu herif her akşam televizyona çıkıyor ve bayağı bayağı sevenleri var.Oha Gizem'in adını Turabi mi silmiş oradan? Çok çok büyük ayıp, terbiyesizlik? Hiç yakıştıramadım Turabi'ye...
Şok oldum, ikimiz de bırak birinci adayı ikinciyi tahmin edemedik bile. Ümit en son seçeneğim olurdu bu dörtlüden.Ne saçma bi konsey bu yaa neler oluyor anlamadım ama Merve yırttı