Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Videosu yüklensin de öyle açacağım. :Z

Çocukları olmuyormuş galiba, çok sevindim. :(
o detayı bilmiyordum. Demek ondan senelerdir bebekleri yoktu.
Çok güzel ve duygulu bir sürpriz hazırlamış Gizem açıklamak için :love1:

Reklam girmeyince bayrak olacağını tahmin ettim.
Kim kaybetse yazık olacak.
Umarım gönüllüler kazanır

@MasacRE- yine son sayıya Merve çıkınca tamam dedim bu oyun bizde :A Son zamanlarda son oyunlarda Merve hep kaybediyor :A
Yalnız yarınki oyunuda kazanacaksak Mustafa dokunulmaz olsun ama kaybedeceksek almasın tabiki :A

Gönüllüler 2 dokunulmazlıktan 1ini kazandığı sürece 2 hafta rahat. Merve, M. Kemal arka arkaya gidecek. Bu ikili gittikten sonra gerçekten sağlam potalar olacak. :D

Merve berbat, artık bizim için garanti sayı durumuna geldi. Sema o kırık eliyle Merve'den 10 kat daha iyi. Sema'nın yorgun hali bile Damla'yı geçerdi ama Merve'yi çıkarttılar. O 4-5 saniye Hilmi'ye oyunu kazandırttı.

Bireyseli inşallah Mustafa Kemal almaz. :A @MasacRE-

Merve berbat, artık bizim için garanti sayı durumuna geldi. Sema o kırık eliyle Merve'den 10 kat daha iyi. Sema'nın yorgun hali bile Damla'yı geçerdi ama Merve'yi çıkarttılar. O 4-5 saniye Hilmi'ye oyunu kazandırttı.

Bireyseli inşallah Mustafa Kemal almaz. :A @MasacRE-
Mustafa Kemal aldı bireyseli, ne ballı adam yav. :A @S.G.A.T.

@MasacRE- yine son sayıya Merve çıkınca tamam dedim bu oyun bizde :A Son zamanlarda son oyunlarda Merve hep kaybediyor :A
Yalnız yarınki oyunuda kazanacaksak Mustafa dokunulmaz olsun ama kaybedeceksek almasın tabiki :A
Mustafa aldı :F:F
@MasacRE- :A
işte bugün karışır ünlüler :Z
Ümit en az oy sahibi bence Mustafa'dan sonra

Oylamada Turabi çıkar. MK da Merve der. Eğer yarın biz kaybedersek Gönüllüler'den gider...

Ay yine Adem-Turabi tartışması başladı, beni çok baydı bu tartışmalar. :A Hem de fena laf sokuyorlar birbirlerine .ss