Bu destere gidip duruyor bir gün geldiğinde forumu yerinde bulamıcak ozaman merak ediyorum yüz ifadesini @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Bu destere gidip duruyor bir gün geldiğinde forumu yerinde bulamıcak ozaman merak ediyorum yüz ifadesini @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Faceden bulur seni.Bu destere gidip duruyor bir gün geldiğinde forumu yerinde bulamıcak ozaman merak ediyorum yüz ifadesini @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Bende evrene "galuk galuk galuk" diye bağiririm illa sana ulaşir
Şükür kurtulmuşum bu delilerden diyip rahatlama ifadesi görürsek şaşirmamBu destere gidip duruyor bir gün geldiğinde forumu yerinde bulamıcak ozaman merak ediyorum yüz ifadesini @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Biz senin evli olduğunu düşünüyorduk aslında. @Çiğdem-Bende evrene "galuk galuk galuk" diye bağiririm illa sana ulaşir
Sen zaten bizim abimizsin artık gerçekte belki 10 yaşında biri olsan bile artık o abi imajını yakaladın.O yorumdan nasıl çıkardın benim bekar ve bakir topraklarda oldugumu Belki torunlarım var @Çiğdem-
Apışıp kalacakBu destere gidip duruyor bir gün geldiğinde forumu yerinde bulamıcak ozaman merak ediyorum yüz ifadesini @Forumdash @xemrexxx @serhatt
@xemrexxx filan fake hesap açmiştir onun yoklugunda diye sordum Malum o yapar işler Geçen Tuba fan oldu filan demiştindestere işte
Bunu gördüm facede
10 yaşında olsam 6 senedir forum hayatı 4 yaşında geldim @Çiğdem- senden daha gencimSen zaten bizim abimizsin artık gerçekte belki 10 yaşında biri olsan bile artık o abi imajını yakaladın.
Geçen sene o açmıştı destere cins işte ayoll@xemrexxx filan fake hesap açmiştir onun yoklugunda diye sordum Malum o yapar işler Geçen Tuba fan oldu filan demiştin
Kelimelere çok takılmayalım "10 yaşlarında" olsun.10 yaşında olsam 6 senedir forum hayatı 4 yaşında geldim @Çiğdem- senden daha gencim
Sen zaten bizim abimizsin artık gerçekte belki 10 yaşında biri olsan bile artık o abi imajını yakaladın.
Ertuğrlu şikayet ediyor utanmadan yaşınıda 65 üstü yapmış moderatörler yaşlı moruk sajıp dikkate alsınlar diye @xemrexxx10 yaşında olsam 6 senedir forum hayatı 4 yaşında geldim @Çiğdem- senden daha gencim