Elinde ptlyacak bu gidişle11 Yıllık hurda 2007 den beridir var işte mesaj yazabiliyorum zar zor foruma@mrt-06
Lise döneminde oula götürüyorduk ah ahh tahiri eser![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60
11 Yıllık hurda 2007 den beridir var işte mesaj yazabiliyorum zar zor foruma@mrt-06
Lise döneminde okula götürüyorduk ah ahh tahiri eser![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Elinde ptlyacak bu gidişle![]()
2017 yılında yapılmış İ5 bir pc var. 7. Nesildi sanırım. Ama oyun bilgisayarı olmadığı için ekran kartı çok iyi sayılmaz. O yüzden de o zamana göre iyi bir fiyata almıştık geçen yıl. Ama artık eskisi gibi çok oyun oynayamadığım için ve oynadığım oyunları açtığı için memnunum şuan.![]()
Arkadaşlar ankete işaretleme de yapalım lütfen.Ne ram'dan anlıyorum ne işlemciden. Açıp kullanıyorum sadece.![]()
Ben de yazmıyorArkadaşlar ankete işaretleme de yapalım lütfen.
İşlemci ne bilmeyenler için söyleyeyim hemen kasanızın üzerinde yazıyor renkli bir etiket ona bakıp ankete işaretleyelim.![]()
Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere bas. Orada da yazıyor.Ben de yazmıyor![]()
Ne eskisi ya ben Celeron kullanıyorum benim kendimi atmam lazım o zaman. İ5 iyidir.i5 ama nesil olarak eskidi artık tabi![]()
Ne eskisi ya ben Celeron kullanıyorum benim kendimi atmam lazım o zaman. İ5 iyidir.![]()
Nerede o günler PC patlasa yangın çıksa cadoloz yanarak can verseElinde ptlyacak bu gidişle![]()
Yazın ben de ps4 alacağım para ayarlayabilirsem HepsiBurada'da bayağı uygn fiyata düştü.2011 de almıştım gerçi normal kullanım için hala iyi ama oyun için artık çağa ayak uyduramıyor o yüzden Ps4'e geçtim.
![]()