TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

AaA ben sadece harun- çiğdem- destere aşk ucgenine mi laf atıyorum kenarın dilberi paçoz itiraf 13 sahibi.ss

Neyse @Çiğdem- görüyor musun abim ve annem demiş ablam dememiş bence mirasından reddet atacani :A

@serhatt harunun icinfe gençlik ateşi varmış bence sen söndürürsün :A

SON FOTOSUNDAN bu yana geliştirmiş kendini Atacan bence @Yiğitt kaçırmamalı :A
Hayır yani reeldekiler için sormuştu o yüzden ailemi saydım. :A

Teşekkürler. :D Haluk'a benzetmiştin sen beni nerem beziyor. :F

İtiraflar mı yoksa iftiralar mı demeliyiz bilemedim aman neyse önemi yok gündemde değilim her zaman ki gibi :A :A

@mrt-06 senin resmi görünce ben şok oldum beklediğim bir tip değilsin açıkcası, daha popi birini bekliyordum bildiğin sen=biz :A :A

Sohbetinizi çok samimi buldum @Ahmed senin de ellerine sağlık :clapping:

Seninle bir dönem tartıştık ama artık geride bırakarak devam ediyorum demiştim sana da , bu yüzden severim seni gölge düşsün de istemem üzerimize, açıklamaların çok hoş geldi, sesini birine benzettim çok tanıdığım birine 🙄

Resmin de tanıdık geliyor , biraz daha açılırsan tanıyacağım seni :A :A
Teşekkürler dostum. :D Fotodan popilik nasıl anlaşılıyor ki. :A Gerçi çok popi değilim evet. :F Evet geride kalmasına çok sevindim, insan insana benzermiş ben Ankara'da oturuyorum İstanbul'a sadece 1 kez geldim belki denk gelmişizdir. :F

Konudaki itiraf kısmı biraz Fav10 vari olmuş. Yine herkes birilerine sallamış. Ben pek aktif olmadığım için pek bulaşan olmayacağını bildiğim için gönül rahatlığıyla girdim konuya. :A Konuğu da görünce ilgim itiraflardan röportaja kaydı direk zaten. Güzel sağlam bir sohbet olmuş. Takdirlerimi gönderiyorum Atacan kardeşim. :D @mrt-06 Konu ve emeklerin için de eline sağlık @Ahmed.

Fotoğraf konusuna bir yorum getirecek olursam yani öyle pek şaapamicam ama fena değilsin diyebilirim. :A Hadi hadi iyisin yine benden bu övgüyü almak zordur bilen bilir. :A

Kas mas bilmem ne pek umrumda değil zaten. Geçelerde bir konu olmuştu bu konuyla ilgili fikirlerim orda duruyor çok girmiyim o muhabbete. :A Fitnessı spor ve sağlık için hakkıyla yapıyorsan saygı duyarım onun dışında şov için yapanlara sağlam giydirmiştim o konuda, sen de nasibini almış olursun haberin olmadan, tabi ne amaçla yaptığına bağlı olarak. :A

Sesin ise benim gibi gür gerçekten. Bağırdığında falan daha da etkili olur kendimden biliyorum. :A Otobüste ufak bir volume yükseltsem direk dikkat çekiyor yani, sende de öyle olma ihtimali yüksektir. :A
Teşekkürler kardeşim. :D Beğenmene sevindim.

Teşekkür ederim, ben de seni beğenmiştim hatırlarsan @denizz19 göstermişti bir seferinde. :A Ben sonra gösteririm demiştim ve gösterdim. :F

Şov değil tamamen bunlar @MasacRE- yılanının algı operasyonu nasıl etkilemiş sizleri sinsi. 😱 Vücudum öyle ne yapayım fotoşopla inceltecek halimiz yok kanka. :A:A

Sesim evet olay oldu. 8 - 9 sene tiyatro yaptım zamanla sesim çok gürleşti hatta şöyle söyliyeyim fazla gür olmasın diye bazen kendi kendimi kısıyorum. :F Ama iyidir ya erkek dediğin gür sesli olmalı o açıdan senle şanslıyız. :A

Uzun yorumun için teşekkürler. 😱 Benim itirafta senin hakkında yazdığım şey işte tam olarak buydu. :D Ben şeyden demiştim sen genelde uzun yazarsın ya o kısa gelmişti o yüzden. :F Keyifle okudum sağol. 😳
Belkide şuana kadar yazdığım en uzun mesajım hatta evet evet en uzunu oldu :F
Bende keyifle yazdım :Z Umarım başkaları dikkat etmezde benden hep böyle uzun analiz istemezler :A:A:F bahane olarak Atacan baya malzeme vermişti derim :F

Bende keyifle yazdım :Z Umarım başkaları dikkat etmezde benden hep böyle uzun analiz istemezler :A:A:F bahane olarak Atacan baya malzeme vermişti derim :F
Kitap özeti gibi olmuş. :A Atacan tüfek zoruyla yazdırdı dersin. :A

AaA ben sadece harun- çiğdem- destere aşk ucgenine mi laf atıyorum kenarın dilberi paçoz itiraf 13 sahibi.ss

Neyse @Çiğdem- görüyor musun abim ve annem demiş ablam dememiş bence mirasından reddet atacani :A

@serhatt harunun icinfe gençlik ateşi varmış bence sen söndürürsün :A

SON FOTOSUNDAN bu yana geliştirmiş kendini Atacan bence @Yiğitt kaçırmamalı :A
Düşünülür :A

Teşekkürler kardeşim. :D Beğenmene sevindim.

Teşekkür ederim, ben de seni beğenmiştim hatırlarsan @denizz19 göstermişti bir seferinde. :A Ben sonra gösteririm demiştim ve gösterdim. :F

Şov değil tamamen bunlar @MasacRE- yılanının algı operasyonu nasıl etkilemiş sizleri sinsi. 😱 Vücudum öyle ne yapayım fotoşopla inceltecek halimiz yok kanka. :A:A

Sesim evet olay oldu. 8 - 9 sene tiyatro yaptım zamanla sesim çok gürleşti hatta şöyle söyliyeyim fazla gür olmasın diye bazen kendi kendimi kısıyorum. :F Ama iyidir ya erkek dediğin gür sesli olmalı o açıdan senle şanslıyız. :A
Hatırlıyorum elbette hatta kötü lise dönemi fotolarına bile girmişti @denizz19 oraları hiç karıştırma demiştim. :A :A Seni de görmüş olduk merakımız giderildi. :A

Algı operasyonu değil benim ordaki meramım olaylara bakış açımdı. :A Fitness sevmem yapan çok arkadaş var bana da diyorlar yapsana vücudun müsait falan, ben tercih etmiyorum. :A Çünkü piyasada kızlara hava atmak, yazın plajlarda kasım kasım kasılmak gibi dertleri olan fitnessçılar bollukta. :A Benim derdim onlarla, sen onlardan değilsen sorun yok. :A

Ben kısamıyorum işte. Önünü alamıyorum sanki sürekli bağırarak konuşuyormuşum gibi oluyor bazen. :A Kesinlikle katılıyorum gür sesli olmak gibisi mi var be, sesimizi duyurma derdimiz yok herkes rahaaaat rahat duyabilir. :A

Mesajına tepkimi dün gece belirtmedim ama şimdi diyeyim, ilgiiinç. :A:A

Hatırlıyorum elbette hatta kötü lise dönemi fotolarına bile girmişti @denizz19 oraları hiç karıştırma demiştim. :A :A Seni de görmüş olduk merakımız giderildi. :A

Algı operasyonu değil benim ordaki meramım olaylara bakış açımdı. :A Fitness sevmem yapan çok arkadaş var bana da diyorlar yapsana vücudun müsait falan, ben tercih etmiyorum. :A Çünkü piyasada kızlara hava atmak, yazın plajlarda kasım kasım kasılmak gibi dertleri olan fitnessçılar bollukta. :A Benim derdim onlarla, sen onlardan değilsen sorun yok. :A

Ben kısamıyorum işte. Önünü alamıyorum sanki sürekli bağırarak konuşuyormuşum gibi oluyor bazen. :A Kesinlikle katılıyorum gür sesli olmak gibisi mi var be, sesimizi duyurma derdimiz yok herkes rahaaaat rahat duyabilir. :A
Ben neyse ki lise dönemi fotolarımı şifreleyip klasörlerden birine gizledim kimse görmesin diye. Karanlık çağlar, sen paylaşmışsın saf gibi. :A

Yok kesinlikle onlardan değilim. :A Zaten @Forumdash'a da dedim ben öyle çapkınlık, gösteriş falan işim olmaz 27 yaşıma kadar hayatımın aşkını bulup evlenmem gerekiyor bu kas yapma işi sadece hayatımın aşkını çabuk bulabilmek için bir araç. :F

Opera gibi çeşitli mecralara yöneldin mi? Sesini değerlendir bence herkes bizim gibi değil. :A

Ben neyse ki lise dönemi fotolarımı şifreleyip klasörlerden birine gizledim kimse görmesin diye. Karanlık çağlar, sen paylaşmışsın saf gibi. :A

Yok kesinlikle onlardan değilim. :A Zaten @Forumdash'a da dedim ben öyle çapkınlık, gösteriş falan işim olmaz 27 yaşıma kadar hayatımın aşkını bulup evlenmem gerekiyor bu kas yapma işi sadece hayatımın aşkını çabuk bulabilmek için bir araç. :F

Opera gibi çeşitli mecralara yöneldin mi? Sesini değerlendir bence herkes bizim gibi değil. :A
Facebook'ta zamanında yaptığımız hatalar işte yapacak bir şey yok. :A Ben gocunmam hatta gurur duyarım vaay be nereden nereye gelmişiz diye. Gülüp eğleniriz en fazla nolacak. :A

İyi bari onlardan olmadığına sevindim. :A Ben de aynı şeyi düşünüyorum 26 27 yaşına kadar bulmak lazım o gerçek aşkı. :A

Sanatın çoğu dalını severim ama genelde izlemeyi tercih ederim. :A Ses sanatlarına ise ugulamada pek hevesim yok dinleyici olmak daha uygun geliyor bana. :A Hayır bir de inşaat mühendisi adamız, öyle çok uçuk fantastik sanatlara yönelmek biraz garip dururdu. :A

Evet uzun oluşu diyebilirim. :A Ama tehdide inanmayacağımı da bilirsin. :A
Atacan'a inandırıcı olmadığını söylemiştim inanmadı. Bana kanıtlama fırsatı verdiğin için teşekkürler efendim :A @mrt-06

işin aslı detaylı analiz istedi eeee okadar işe yarar şeyler yazmışki döküldü satırlara :A