Eşitlik halinde Sıla çıkar ama sen oy vermedin dimi sen de Simge dersin zatenBu gece kapanıyor di mi? @Çiğdem- eşitlik halinde kim çıkıyor?
Önceki turda Sıla 1 oy fazla aldı Sıla demezsen ben birini daha bulurum haberin olsun
Baktım geçen tur Sıla 13, Simge 12 almış Sıla çıkacak eşitlikte maalesef
Pis satıcı .saBaktım geçen tur Sıla 13, Simge 12 almış Sıla çıkacak eşitlikte maalesef
Sen soğutuyorsun insanı Sıla'dan, belki oylamaya karışmasan oy atardım, kararsızdım senin sayende Simge'de karar kıldımPis satıcı .sa
Beter ol inşallah tez zamanda kurtuluruz senden forumcakSen soğutuyorsun insanı Sıla'dan, belki oylamaya karışmasan oy atardım, kararsızdım senin sayende Simge'de karar kıldım
Benim merakım adil etkinlikler. Her etkinlikte biri çıkıp manipüle ediyor sonuçları bir anlamı kalmıyor. En son bu durum yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.@mrt-06 çok kazık bir insansın bu
Banlamaya bu kadar merak saldıysan onu beklemeden de gidebilirim problem olmaz benim için biliyorsun.
Etkinlik yeteri kadar adil bence ben sadece etiket yapıyorum herkesin özgür iradesi var kaldı ki etiket yaptıklarımdan Simgeye bile verenler oldu.Benim merakım adil etkinlikler. Her etkinlikte biri çıkıp manipüle ediyor sonuçları bir anlamı kalmıyor. En son bu durum yasaklanmıştı diye hatırlıyorum.
Bir kere bile dinlemedin eminim SimgeyiBen de Simge dedim. Yeter her sene Sıla'yı mı seçeceğiz.
Hayır Simge'nin bu şarkısını hiç dinlemedim.Bir kere bile dinlemedin eminim Simgeyi
Tamı tamına bunu söylemek istemiştim zaten Yani demek ki oylamada oy istemek dışında da haksızlıklar mevcutHayır Simge'nin bu şarkısını hiç dinlemedim.
Ben artık Sıla kazanmasın diye verdim Simge'nin vücut hatları güzel ayrıca. @bazinga da mesela onun için verdi.Tamı tamına bunu söylemek istemiştim zaten Yani demek ki oylamada oy istemek dışında da haksızlıklar mevcut
Tahmin ediyorum zaten birçok kişi de bu sebeple Sıla demiyor yoksa Sıla her anlamda çok daha iyiBen artık Sıla kazanmasın diye verdim Simge'nin vücut hatları güzel ayrıca. @bazinga da mesela onun için verdi.