Kazulet .ss
Sen beni mi takip ediyorsunSimge'ye vermiş oy, Sıla'ya değil
Yok canım, oylamanın sonucunu takip ediyorum. Senden önce ve sen oyladım dedikten sonra Sıla aynı oy oranında olunca Simge'yi tıklayınca ismin o listedeydi, tüm olay bundan ibaret
Sen beni mi takip ediyorsun
Beni ifşaladın amaYok canım, oylamanın sonucunu takip ediyorum. Senden önce ve sen oyladım dedikten sonra Sıla aynı oy oranında olunca Simge'yi tıklayınca ismin o listedeydi, tüm olay bundan ibaret
Hem neyini merak edipte takip edeyim İnstagram'da yeterince sinirimi bozuyorsun paylaşımlarınla
ifşallarken biraz kötü hissettim kendimi ama sonra aman bir oylama için @denizz19 sana kıyamaz dedimBeni ifşaladın ama
aman canım takıldığım şeye bak deniz 2 gün sonra unutur
ifşallarken biraz kötü hissettim kendimi ama sonra aman bir oylama için @denizz19 sana kıyamaz dedim
hem er yada geç kendisi kara listesini hazırlamak için kontrol ederdi
Banlamaya bu kadar merak saldıysan onu beklemeden de gidebilirim problem olmaz benim için biliyorsun.Tek tek oy istemek ban sebebi değil miydi?
Hahahahahaha annen bana börek çörek yapacaksa Sıla derim, yoksa üzülmen beni çok üzmez@Thequeer buluştuğumuz gün yüzün olması için Sıla demen gerekiyor malum askerden geldim üzülmemem lazım
Neden Sıla'yı antipatik şekilde gösterdin. Artık kazanırsa bile bir tek sen sevineceksin farkındasın di mi.@Güvencionurcu Sılacı dostum sen de kullan Sılaya
Yaptırırım ayıpsın hadiHahahahahaha annen bana börek çörek yapacaksa Sıla derim, yoksa üzülmen beni çok üzmez
Benim sevinmem yeterNeden Sıla'yı antipatik şekilde gösterdin. Artık kazanırsa bile bir tek sen sevineceksin farkındasın di mi.