Rica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.Ooo teşekkürler cnm sende iyi ki varsın azıcık enerjine katkım oluyorsa ne mutlu
Rica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.Ooo teşekkürler cnm sende iyi ki varsın azıcık enerjine katkım oluyorsa ne mutlu
Aaa kabuğuna çok çekildin cnm @Harunnn60 a uyup Tekrar sohbetlerde görmeyi diliyorum seni Harun kendine kapatır gibi şey etti seni gazinodakı şarkıcıyı sadece bana söyleyecek diye kapatan adamlar gibi
Doğru mu? @Harunnn60
Aaaa hadi ordan bee Harunla gizli yerlerde görüşüyorsunuz bilmiyorum sankı
Ben 200 olunca sanırım olursun cnmRica ederim bakalım ben ne zaman 50 bin olacağım.
Valla bu gidişle öyle olacak. Bir ara mesaj sayımız aynıydı sonra beni geçtin Gidiş o gidiş.Ben 200 olunca sanırım olursun cnm
@Yiğitt lede durumumuz öyleydi Foruma ara vermediğim için işte oradan kazandım yoksa sizlerde baya önde olurdunuzValla bu gidişle öyle olacak. Bir ara mesaj sayımız aynıydı sonra beni geçtin Gidiş o gidiş.
Hahaha Aaa bilemiyorum vlla @sokak sanati ile yuvanızı yıkmaya anlamıştık en son @keremÇiğdoş yine şer ittifakı yapmaya mı çalışıyorsun. Şu UTC'yi gizli gizli izlediğini düşüneceğim.
Ben Kerem'e gayet diyorum aktif ol tarzı mesajlar. Ama bazen forum ölü gibi oluyor çocuk napsın.
Zaten @sokak sanati da çocuğun aklını karıştırdı Dün 2 kez aynı mesajı yazmış umutaHahaha Aaa bilemiyorum vlla @sokak sanati ile yuvanızı yıkmaya anlamıştık en son @kerem
Benim oklavam @sokak sanati nin şeytani aklıyla birleştiZaten @sokak sanati da çocuğun aklını karıştırdı Dün 2 kez aynı mesajı yazmış umuta
Aramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, gittikten sonra uçmuşsun sen.@Yiğitt lede durumumuz öyleydi Foruma ara vermediğim için işte oradan kazandım yoksa sizlerde baya önde olurdunuz
Aaa hiç unutmuyorum fındığa gideceğim zamanı kolluyordun bahçeden uçsanda daha gelmesen vsyle @Harunnn60Aramızda 1000 mesaj ya vardı ya yoktu, gittikten sonra uçmuşsun sen.
Hahaha Aaa bilemiyorum vlla @sokak sanati ile yuvanızı yıkmaya anlamıştık en son @kerem
Zaten @sokak sanati da çocuğun aklını karıştırdı Dün 2 kez aynı mesajı yazmış umuta
Merhaba Doğdum da haberin olsun diye şey ettim,selam vereyim dedim @Çiğdem-Bana tekme atacak adam daha anasından doğmadı
Kız öyle deme kader ortağıyızKız neyine bakican bunun 😱
ahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsınMerhaba Doğdum da haberin olsun diye şey ettim,selam vereyim dedim @Çiğdem-
Seni İncenin korumalarına tekme attırırmahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsın
hoşştt o zor biraz,bacaklarını kırarım ben adamınSeni İncenin korumalarına tekme attırırm
Aaa ben ona haddini bildirdim ayoll süt dökmüş kediye döndü daha konuşamıyor @Harunnn60Kız öyle deme kader ortağıyız
ahahahahh daha yeni doğmuşsun sen,bu halinle bana tekme atamazsın
Aaa bir de bana laf atıyordu ben en azından 12 yaşındayım diyorum bu @Forumdash direk yeni doğmuşluğa kadar gitti 😱😱😱 @serhattMerhaba Doğdum da haberin olsun diye şey ettim,selam vereyim dedim @Çiğdem-
Alamancı ile @Harunnn60 ın ilişkişisine gıcık kapıyoruz bu konuda hemfikiriz sanırımGerçek Merve Aksak'ın kim olduğunu bir kez daha gösterdim densize