En beklenen soruyu sordu İsmail haklı gibi.![]()
Pervin Hanım güldürüyor.İsmail de Erdoğan'a "sayın" diyor diğerlerine İnce, Akşener diyor.![]()
En beklenen soruyu sordu İsmail haklı gibi.![]()
Pervin Hanım güldürüyor.İsmail de Erdoğan'a "sayın" diyor diğerlerine İnce, Akşener diyor.![]()
Orayı kaçırdım @Ahmed yüzünden.İsmail Küçükkaya sinirlendi, ben soruyum da gidiyim yarın sabah erken kalkacağım dedi. Fatih de lütfen dedi.Kaos
@xBUGRAx @mrt-06
Ay tamam bütün kötülüklerin anası bunlar diğer taraf sütten çıkmış ak kaşık.Adamlar kabul etmiyor ki anlatsın gerçekleriBunlar hem pişkin hem yüzsüz. O bölgelere gittiklerinde kovuyordular bunları
![]()
Pervin Buldan diyor ki Akşener'in 2. tura kalma olasılığı yok, imkanı yok diyor.@xBUGRAx
Oyum yine İnce'ye kaydı Kürtler pek Akşener'e vermeyecek gibi.@Maskeli Fedai @xBUGRAx
Sen milliyetçi muhafazakar seçmen kategorisine giriyorsun sevebilirsin.Bugün İYİ Parti otobüsü gördüm renkleri, logosu çok tatlı, müziği de güzel.![]()
Olm trollemeseneOrayı kaçırdım @Ahmed yüzünden.
Ay tamam bütün kötülüklerin anası bunlar diğer taraf sütten çıkmış ak kaşık.Tamam.
Aynen, ilk kez duydum ben de...
Cumartesi annelerinden biriymiş. Çok şaşırdım. Programı izlerken şaşıracağımı biliyordum ama Buldan hakkında bunları duymayı tahmin etmemiştim.Aynen, ilk kez duydum ben de...
Kürt seçmen de İnce'yi istiyor, Demirtaş'ı eledikten sonra açık ara İnce derler.Oyum yine İnce'ye kaydı Kürtler pek Akşener'e vermeyecek gibi.@Maskeli Fedai @xBUGRAx
İşte dindarlar da İnce demiyor sorun orada.Kürt seçmen de İnce'yi istiyor, Demirtaş'ı eledikten sonra açık ara İnce derler.Akşener oy alamaz, ablacım torununa baksın.
![]()
Der der, muhafazakar birisi İnce.İşte dindarlar da İnce demiyor sorun orada.![]()
Ben birkaç dindara sordum da ramazanda alkol içen adam olarak görüyorlar İnce'yi.Der der, muhafazakar birisi İnce.
Sezai Temelli güzel konuşuyor sanki.Hiç HDP'li de benzemiyor
![]()
Sen milliyetçi muhafazakar seçmen kategorisine giriyorsun sevebilirsin.![]()
Olabilir, Konya ülkemizin en çok alkol tüketen şehri. Akp'ye en çok oy çıkan da yer orası. Bu seçim İNCE diyecek %80 ileBen birkaç dindara sordum da ramazanda alkol içen adam olarak görüyorlar İnce'yi.![]()