Maskeli Fedai
Favori Üye
İnce anca iftira ve yalan atsın Hemmennn oy atacamBugün İnce dedi ki ben otomobili üretecek yapay zeka diyorum Tayyip otomobil monte edeceğiz diyor dedi.
İnce anca iftira ve yalan atsın Hemmennn oy atacamBugün İnce dedi ki ben otomobili üretecek yapay zeka diyorum Tayyip otomobil monte edeceğiz diyor dedi.
Sorudan sonra ufak bir sessizlik oldu zaten.Esas Tülay fena sokuyor.
Ya bu benim de aklımdan geçti fazla tarafsız kalmıyorlar sanki suçlar gibi soru soruyorlar ama iki tarafı da anlıyorum.Herkes tepki gösteriyor ''Orası savcılık mı, niye sorguluyorsunuz?'' diye. Sonunda Fatih de tweeti okuyup, gazetecilik dedi. @mrt-06
Esas Tülay fena sokuyor.
Seçim konusuna sonunda girdiler, yani sorular okey güzeldi ama sorgular gibi bir sağdan bir soldan girip sıkıştırmaya çalıştılar sanki.Ya bu benim de aklımdan geçti fazla tarafsız kalmıyorlar sanki suçlar gibi soru soruyorlar ama iki tarafı da anlıyorum.
HahahahaKulağımda yankılanıyor pekeke pekeke.
iki de bir sayın öcalan da diyor.Kulağımda yankılanıyor pekeke pekeke.
Evet fazla zorladılar katılıyorum sanki gidip bunlar mı kazma kürek alıp kazdı, sor geç yani bu kadar uzatılması anlamsızdı.Seçim konusuna sonunda girdiler, yani sorular okey güzeldi ama sorgular gibi bir sağdan bir soldan girip sıkıştırmaya çalıştılar sanki.
Bunlar destekliyordu o dönem O bölgelerde yaşayanlara zorla kazdırıyorlardıiki de bir sayın öcalan da diyor.
Evet fazla zorladılar katılıyorum sanki gidip bunlar mı kazma kürek alıp kazdı, sor geç yani bu kadar uzatılması anlamsızdı.
Dedi usta duayen gazeteci Haluk Eroğlu.Bize adliye gibisiniz diyorlar gazetecilik bu okuyun öğrenin de gelin!
Onlar hiç dediğin gibi anlatmıyor ama.Bunlar destekliyordu o dönem O bölgelerde yaşayanlara zorla kazdırıyorlardı
Adamlar kabul etmiyor ki anlatsın gerçekleri Bunlar hem pişkin hem yüzsüz. O bölgelere gittiklerinde kovuyordular bunlarıOnlar hiç dediğin gibi anlatmıyor ama.
İsmail de Erdoğan'a "sayın" diyor diğerlerine İnce, Akşener diyor.İsmail Küçükkaya sinirlendi, ben soruyum da gidiyim yarın sabah erken kalkacağım dedi. Fatih de lütfen dedi. Kaos @xBUGRAx @mrt-06
İsmail Küçükkaya sinirlendi, ben soruyum da gidiyim yarın sabah erken kalkacağım dedi. Fatih de lütfen dedi. Kaos @xBUGRAx @mrt-06