Elinden geleni ardına koyma kart karı
Elinden geleni ardına koyma kart karı
Hahaha binlerce yıldır yaşamak kolaymı sanıyorsun olur okadarElinden geleni ardına koyma kart karı
Böyle buruşuk buruşuk yaşarsın işte tek başınaHahaha binlerce yıldır yaşamak kolaymı sanıyorsun olur okadar
Aaa büyü ile gençlik halimede dönebiliyorum destere bosnamı hogarthadan vazçemiyor @xemrexxxBöyle buruşuk buruşuk yaşarsın işte tek başına
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
Hhaha eşşeğe çeviririm seni görürsünEşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir
Çevirsene hadi sıkıysaHhaha eşşeğe çeviririm seni görürsün
Sen geldiysen herşey yapılır kanka.
Ben @serhatt ile başladın hadi yetiş sende bize kankam Hazır hogathası da yok ortalıktaSen geldiysen herşey yapılır kanka.
Çiğdem'den başlamak çok zevkli olacak.
İkisi de kolay lokma zaten Zayıf noktaları parlaklar.Ben @serhatt ile başladın hadi yetiş sende bize kankam Hazır hogathası da yok ortalıkta
Kolay lokma diye bana mı dedinİkisi de kolay lokma zaten Zayıf noktaları parlaklar.
İkisi de kolay lokma zaten Zayıf noktaları parlaklar.
Bi karışıklık olmuş kanka @serhatt bizimlesınnKolay lokma diye bana mı dedin
Zaten bi karışıklık olduğunu anladım o yüzden sana bişey demedimBi karışıklık olmuş kanka @serhatt bizimlesınn
Sen geldiysen herşey yapılır kanka.
Çiğdem'den başlamak çok zevkli olacak.
Ben @serhatt ile başladın hadi yetiş sende bize kankam Hazır hogathası da yok ortalıkta
Aaa burası karışmış ayoll @Harunnn60 Uç gel uçup kaçalımBana ne hakla dersin be Nerden çıkardın kolay lokma olduğumu
Nereye gidelim.
Babandan izin alda Benim için sorun yok.
DEF-OL