Senin saçını başını yolarım... Kıskançlar hepiniz çekemiyorsunuz beni!@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
Senin saçını başını yolarım... Kıskançlar hepiniz çekemiyorsunuz beni!@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
Ben kas yapıpta dar giymeyen görmedim.
@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
Sende onlardan biri misin
La neyin kafasını yaşıyonuz ?
KASI VARSA HİÇBİR ŞEY GİYME-YE-CEKKK !!! NOKKTA !
@Çiğdem- @xemrexxx beni onaylayın derhalll !
Senin saçını başını yolarım... Kıskançlar hepiniz çekemiyorsunuz beni!
Aaa bu kütük hemen @mrt-06 a laf etmiş ismini demeyecem zaten kütük isminden tanırsınız
En sevdiğimiz erkek türü olmasın o
Bana saklamalarini isterim etraftaki ecünnüler görmesin
Sanada göstermicek öyle düşün mezara götürücekBana saklamalarini isterim etraftaki ecünnüler görmesin
Bana göstermeyecekse kas yapmasının ne anlamı var beSanada göstermicek öyle düşün mezara götürücek
Kiz simdi kas var meme var mesela bunukiler iyi ama senin Jensen olsun barış olsun onu kiler meme yani sevilmez
Bana göstermeyecekse kas yapmasının ne anlamı var be
Erkeklerde yapsın kadınlar için ve @Yiğitt @serhatt @MasacRE- ler içinKiz simdi kas var meme var mesela bunukiler iyi ama senin Jensen olsun barış olsun onu kiler meme yani sevilmez
Meme kadında olmalı bence
Ekli dosyayı görüntüle 59600
Şimdi bu kaslardan eser yok.Kiz simdi kas var meme var mesela bunukiler iyi ama senin Jensen olsun barış olsun onu kiler meme yani sevilmez
Kas göstermek içinse 90-60-90 manken gibi kızların orasını burasını açmasına laf etmeyeceksin o zaman, onlar açmayacak da siz mi açacaksınız o bodur vücutlarınızla
Bu herseyiyle kabulümKiz simdi kas var meme var mesela bunukiler iyi ama senin Jensen olsun barış olsun onu kiler meme yani sevilmez
Kızlar açınca da lezbiyenler faydalanır bizimle birlikte işte fena mı
Aaa ne güzel dedin aferin
AaA @S.G.A.T. bu mesaja olmamış demiş demek ki erkekte memeyi seviyor herkes orasına burasına sahip olsun bence 😱 @MasacRE- @mrt-06 @Forumdash @serhattKiz simdi kas var meme var mesela bunukiler iyi ama senin Jensen olsun barış olsun onu kiler meme yani sevilmez