Neden 83.5 hocam? Ve belki kalan kısımdaysa? Sırf az olan kısımda diye akıllı değil demek ne kadar adil.Akıllı değildir. Kası zaten %83,5 oranında kızlar için yaptığından dolayı bunu göstermesi, şov yapması lazım.
16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.Neden 83.5 hocam? Ve belki kalan kısımdaysa? Sırf az olan kısımda diye akıllı değil demek ne kadar adil.
Kel kafandan öperim.16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.
İnsanın IQ'su +153 olunca kel kafasından öpmek isteyen de çok oluyor.Kel kafandan öperim.
Hatta bütün foruma kendini peşkeş bile çeker@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar![]()
İncisozluk mu sandın burayı?Adamdır. Modern adamlığın örnek isimlerinden biridir.
Sende onlardan biri misin
Sende onlardan biri misin![]()
İncisozluk mu sandın burayı?
@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar![]()
Hadi o ferrari ile ilgili deyimi biriniz söyleyin. O kadar klişe ben olmayayım.![]()
16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.
La neyin kafasını yaşıyonuz ?Ben kas yapıpta dar giymeyen görmedim.![]()
Eski binyıllardaki gibi çıplak dolaşalım istersen canım, olur mu?La neyin kafasını yaşıyonuz ?
KASI VARSA HİÇBİR ŞEY GİYME-YE-CEKKK !!! NOKKTA !
@Çiğdem- @xemrexxx beni onaylayın derhalll !
İnci sansaydı mesajının içinde "anan" kelimesi geçerdi.İncisozluk mu sandın burayı?
Çok doğruLa neyin kafasını yaşıyonuz ?
KASI VARSA HİÇBİR ŞEY GİYME-YE-CEKKK !!! NOKKTA !
@Çiğdem- @xemrexxx beni onaylayın derhalll !
Sen öyle dolaşmasan da olurEski binyıllardaki gibi çıplak dolaşalım istersen canım, olur mu?