Neden 83.5 hocam? Ve belki kalan kısımdaysa? Sırf az olan kısımda diye akıllı değil demek ne kadar adil.Akıllı değildir. Kası zaten %83,5 oranında kızlar için yaptığından dolayı bunu göstermesi, şov yapması lazım.
16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.Neden 83.5 hocam? Ve belki kalan kısımdaysa? Sırf az olan kısımda diye akıllı değil demek ne kadar adil.
Kel kafandan öperim.16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.
İnsanın IQ'su +153 olunca kel kafasından öpmek isteyen de çok oluyor.Kel kafandan öperim.
Hatta bütün foruma kendini peşkeş bile çeker@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
İncisozluk mu sandın burayı?Adamdır. Modern adamlığın örnek isimlerinden biridir.
Sende onlardan biri misin
Sende onlardan biri misin
İncisozluk mu sandın burayı?
@mrt-06 nın dahil olmadığı gruptur. İki gram yaptığı kası gösterebilmek için elinden geleni yapar
Hadi o ferrari ile ilgili deyimi biriniz söyleyin. O kadar klişe ben olmayayım.
16,5'lik kısım o yüzden orada zaten.
La neyin kafasını yaşıyonuz ?Ben kas yapıpta dar giymeyen görmedim.
Eski binyıllardaki gibi çıplak dolaşalım istersen canım, olur mu?La neyin kafasını yaşıyonuz ?
KASI VARSA HİÇBİR ŞEY GİYME-YE-CEKKK !!! NOKKTA !
@Çiğdem- @xemrexxx beni onaylayın derhalll !
İnci sansaydı mesajının içinde "anan" kelimesi geçerdi.İncisozluk mu sandın burayı?
Çok doğruLa neyin kafasını yaşıyonuz ?
KASI VARSA HİÇBİR ŞEY GİYME-YE-CEKKK !!! NOKKTA !
@Çiğdem- @xemrexxx beni onaylayın derhalll !
Sen öyle dolaşmasan da olurEski binyıllardaki gibi çıplak dolaşalım istersen canım, olur mu?