Sevdiğim Kızı Etkilemeye Çalışırken Ben

Aslında kilo işi bana da mantıklı gelmiyor değil :A :A 2 sefer askere alma döneminde rapor istiyorlar eğer kilo verememişsen askerlikten men yiyorsun :F

Diğer yöntemimde askere git, gider gitmez ayağını veya kolunu kır bu iş de kolay atla sağa sola kırılır zaten :F @serhatt böylelikle 2-3 sefer rapor alırsın , derler bu çocuk sürekli bi tarafını kırıp bizi sekteye uğratıyor gönderin gitsin şunu :A :A
Yok anam istesem de alamam,tüm güzelliğim gider :A
Aaa zaten bunun bacakları kiprit çöpü gibi :F Azıcık koştursalar kırılır :A :A :A

Aslında kilo işi bana da mantıklı gelmiyor değil :A :A 2 sefer askere alma döneminde rapor istiyorlar eğer kilo verememişsen askerlikten men yiyorsun :F

Diğer yöntemimde askere git, gider gitmez ayağını veya kolunu kır bu iş de kolay atla sağa sola kırılır zaten :F @serhatt böylelikle 2-3 sefer rapor alırsın , derler bu çocuk sürekli bi tarafını kırıp bizi sekteye uğratıyor gönderin gitsin şunu :A :A
Aaaa bu olabilir :A
Peki sen bu yöntemlerden birini kesin kullanacakmısın

Eski halinin fotosunu göster ozaman almazlar :A :A :A Keşke kilo vermeseydim diyorsundur :F

Senin yaşama amacın menfaatlerin zaten :A KAN EMİCİ seni :F
Hhahah eee binlerce yıldır yaşamayı kolaymı sanıyorsun okadar olur :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx
HogathaEdgar01_clr.gif