Sana niye yaramayın? Yoksa beleş ev mi vereceksin canımYine bana yaranmak için bir sürü iltifatlar ediyorsun. İşte tam Rachel oldun.
Sana niye yaramayın? Yoksa beleş ev mi vereceksin canımYine bana yaranmak için bir sürü iltifatlar ediyorsun. İşte tam Rachel oldun.
Sana niye yaramayın? Yoksa beleş ev mi vereceksin canım
öölmüş adamın nesine tecavüz edilecek,bana etsinler bari Edenler parlak olsun ama Fatmagülde ki gibiHayır @destere olacak.
Tabii sarmaşık cenazelerinde herşeyin tam tersi yapılır canım. @Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx ağlayacaklarina gülüyorlar mesela. Tabi senin ev satma derdinden devrelerin yanmış Nihal'cim. Boşuna psikiyatrit var demiyoruz.Videoyu tekrar izle konuşuruz. Beni övüp Durmuşsun
Tabii sarmaşık cenazelerinde herşeyin tam tersi yapılır canım. @Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx ağlayacaklarina gülüyorlar mesela. Tabi senin ev satma derdinden devrelerin yanmış Nihal'cim. Boşuna psikiyatrit var demiyoruz.
Kendini attırtmak psikoloji bozukluğunun ilk adımıdır. Durum sandığımızdan da vahim.Arkadaşlar şu boşu alalım şuradan @Harunnn60
@destere i gömdüğümüze göre Fok öldü kavga bitti artık normal insana dönersin cnm Kayışları sandığa atma vaktin geldi @S.G.A.T. @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @serhatt@Çiğdem- iyi tekme vurduk ama he
Sevinirsin@destere i gömdüğümüze göre Fok öldü kavga bitti artık normal insana dönersin cnm Kayışları sandığa atma vaktin geldi @S.G.A.T. @mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @serhatt
Merve'nin evini istiyorum Biriktir şimdiden @Çiğdem-Rüyanda satamadığın evi satarsın inş. @Harunnn60
Parayı toplarızda muhatabbımız psikolojisi bozuk olan emlakçı @sokak sanati 'yla değil, bizim asıl işimiz ev sahibiyle.Merve'nin evini istiyorum Biriktir şimdiden @Çiğdem-
Ben kıymet bilirimHazırlayanın eline sağlık, çok güzel yapmış videoyu