O zaman Dean gibi ihtar çeksin 2 dizide de aynı şey Hayır Emrah gibi bi parlakla baş göz edilmemiş Vartoluyla edilmiş Gerçi Emrah'la yaparlar. @xemrexxx bulur illaAaa çekemiyorlar adamı hiç alakası yok ayoll
O zaman Dean gibi ihtar çeksin 2 dizide de aynı şey Hayır Emrah gibi bi parlakla baş göz edilmemiş Vartoluyla edilmiş Gerçi Emrah'la yaparlar. @xemrexxx bulur illaAaa çekemiyorlar adamı hiç alakası yok ayoll
Ahahah ben de tam senden bu konuya dair görsel bulmanı istedim
Aklın yolu bir Çağatay da eskisi olarak gelir aralarına girerAhahah ben de tam senden bu konuya dair görsel bulmanı istedim
Üst bildirime tıkladım geldim, alt bildirime tıkladım aynı mesaj. Dedim yoksa ben yine üstemi tıkladım. Bu konuya 4. girişte çift mesaj olduğu jetonu düştü
İnsanlara 3lü gösterip şok edemem Aliştira aliştira sonra senin zevklerine de sıra gelirAklın yolu bir Çağatay da eskisi olarak gelir aralarına girer
Aaa kıyametleri koparırım öyle bişey olursa
İkisi de sınırlı tipler birbirlerini sakinlestirirler öpe öpe @Çiğdem- @ForumdashAaa kıyametleri koparırım öyle bişey olursa
Birbirlerini öpeceklerine ikside beni öpsünİkisi de sınırlı tipler birbirlerini sakinlestirirler öpe öpe @Çiğdem- @Forumdash
O zaman Dean gibi ihtar çeksin 2 dizide de aynı şey Hayır Emrah gibi bi parlakla baş göz edilmemiş Vartoluyla edilmiş Gerçi Emrah'la yaparlar. @xemrexxx bulur illa
Ahahah ben de tam senden bu konuya dair görsel bulmanı istedim
@xemrexxx @Forumdash Arası Emraha yamayacaklar @serhatt koş ayoll 😱 Ben Medete düşünüyordumAaa kıyametleri koparırım öyle bişey olursa
Hayır Medet acı çekecek
Emrahı kimselere bırakmam,dağılın ulan
Yakışıyorlar bence de
Nazımla birlikte bana gelsinler
Yok öyle bişey Emrah beni seviyorÜvey kardeşlerine takıntılı Senayı seviyor olabilir @Forumdash @SERHA
Burçin Terzioğlu harika ekleme olur diziye
O Ayyaşın ne işi var buradaBurçin Terzioğlu harika ekleme olur diziye
Hem çok güzel hem de harika bir oyuncu Keşke gelse de seni çatlatsaO Ayyaşın ne işi var burada
Ezelden beridir ecünnü listemde suratı Ayyaşa benziyorHem çok güzel hem de harika bir oyuncu Keşke gelse de seni çatlatsa