Ezik adam o tam Yamacın bağırıp çağıracağı adamı yapacağı bir tip
Hahah işler ile bayraktar tabiki daha uyumluEzik adam o tam Yamacın bağırıp çağıracağı adamı yapacağı bir tip
Ufuk küçük kalır@mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @kerem
İşler ya da Ufuk Bayraktar dışında düşünemiyorum İçerde den Mestan çıkarsa düşüp bayılırım zaten ayoll 😕😕😕
Ayarlarlar Vartolunun babasıda 40 yaşındaydı onuda yaşlandırdılar 65 civarı geldi diziye Emmide 40 yaşında hatta 15 şer yaş küçük Paşa ve İdristen 😱😱😱Ufuk küçük kalır
Her konuda da bilgi sahibisin pessAyarlarlar Vartolunun babasıda 40 yaşındaydı onuda yaşlandırdılar 65 civarı geldi diziye Emmide 40 yaşında hatta 15 şer yaş küçük Paşa ve İdristen 😱😱😱
Okadar gizlediler adamı Mestan gelirse hevesim kaçarHer konuda da bilgi sahibisin pess
gelmez o çünkü geçen seneki dizilerinde oynadı,Aliço yetiyor zatenOkadar gizlediler adamı Mestan gelirse hevesim kaçar
Aliçoyu yedirmeyiz ayoll ne zararı varDizide de ölsün çıksın
Yer işgal ediyor boş yereAliçoyu yedirmeyiz ayoll ne zararı var
Zibidi Emrahtan iyidir Aliço ve MedetYer işgal ediyor boş yere
Emrah olmasa bu dizi olmaz,diğer ikisi gereksiz karakterZibidi Emrahtan iyidir Aliço ve Medet
Adama sahip çıkın ayollHadsizlik etti cezasını çekecek
Senin Hatrına Emrah ile Celasunu hediye ettim kıymetimi bil ayollEmrah olmasa bu dizi olmaz,diğer ikisi gereksiz karakter
aaa bütün gece uyumayıp hediyelerine baktım ayolSenin Hatrına Emrah ile Celasunu hediye ettim kıymetimi bil ayoll