Aleyna Tilki'den Sürpriz!

Bu Kızı Nasıl Meşul ettik anlamıyorum...Tam bir Yozlaşmış Kültür egosu var bu kızda...instagramdan falan bakıyorum Daha 18 yaşına rağmen Yemediği Halt kalmıyor...Bu ne ego Allah aşkına?Dinleyicileri de zaten Ergenuslar :A:AForumda da görüyorum var böyle Ergenuslar :A

Şu yanında kı arap kim kliptemi oynatıcakmış :A :A :A
Gomis. Bizim golcümüz :A
gomis-haber-1.jpg

Maçcı yanı klipten kare sandım bir an araplar falan :A :A :A
Bak buna :A Bu videodan sonra adamın her golünden sonra stadda Sen Olsan Bari çalındı. Aleyna baba da onun için klip çekimlerini yarıda bırakıp Galatasaray şampiyonluk kutlamalarına katıldı, bu foto da oradan :A

Bak buna :A Bu videodan sonra adamın her golünden sonra stadda Sen Olsan Bari çalındı. Aleyna baba da onun için klip çekimlerini yarıda bırakıp bizim Gs şampiyonluk kutlamalarına katıldı, bu foto da oradan :A
Koskoca adam utanmıyor mu :A :A :A Takımdan atın bence zaten maçcıya benzemiyor Tilki Kızın danscılarına benziyor :A :A :A

Koskoca adam utanmıyor mu :A :A :A Takımdan atın bence zaten maçcıya benzemiyor Tilki Kızın danscılarına benziyor :A :A :A
Adam gol kralı oldu be :A Hatta rekor kırdı Türkiye'de bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcu oldu :A Aleyna babanın şarkıları güç verdi ona :bhr:

Hörüp ne kız 😱 Umarım harf hatasıdır, yoksa yeni bir Giresunca örneği mi :A Uzayda yapmıyorlar ayrıca, senin futbolla alakan yetmiyor bunları görmeye :A
G ile H yan yana half hatası olmuş Giresunca değil bu sefer :A :A :A

Sanırım sizin takımdan tanıdığım kimse yok nasıl büyük takımsanız artık :A

Fenerden bile 1 tane tanıyorum King Kong kalecileri 1 tane 1 tanedir siz den hiç yok :A :A :A

G ile H yan yana half hatası olmuş Giresunca değil bu sefer :A :A :A

Sanırım sizin takımdan tanıdığım kimse yok nasıl büyük takımsanız artık :A

Fenerden bile 1 tane tanıyorum King Kong kalecileri 1 tane 1 tanedir siz den hiç yok :A :A :A
Başkası yazınca ilk harf hatası ararım ama söz konusu sen olunca aklıma ilk Giresunca geliyor :A

Bizim futbolcuları tanımaman da senin sorunun banane :A