negzel işte @destere ile seni rahat rahat gözetlerim gözükmeden ahlaksız biş iypaarsanız @Harunnn60 ı çağırırım ikinizi de vurur kıskançlıktan
Saçını sakalını kesmediği takdirde kabulüm her rolü
Tam isabet yapmışsın.
nasılda bulmuşş bu hafta bayağı bir dedektiflik yapmışsın
SGAT nerelerde sesi çıkmıyor hiç Adamı da mezara gömdünüz
@denizz19 un askerden gelmesini bekliyorum açıklayacağım.
Teşekkür ederim bensiz olmaz tabi
Üstadım @xemrexxx kadar olamasamda
bildiğin çiğdemle serhatın hayaşlindeki dizi olmuş 😱 @Forumdash @Dosi @mrt-06 @cookies @vadikızı @kerem @ozmoturk @Aserat @xBUGRAxmahallede davulla çaldıkları müzikte bu geldi aklımda
Seni medet düşünmüştük bizARAS ve KUBİLAY dışındakiler iş görmez
Medet beni tatmin etmezSeni medet düşünmüştük biz
Gelirse efsane olur be. Cumali ve Akın sezon finalinde veya şu önümüzdeki 1 2 bölümde çıkacak. Artık iyice daldılar konuya. Sağlam giriş yapacaklardır. Sezon finalinde de ölümler olacağı çok bariz. Hatta Çukur'un Yamaç'ın elinden gideceğini de çok belli ettiler. Ya gerçekten elinden gidecek ya da Yamaç artık hepten kafayı sıyırıp sayko moda girip çılgınca şeyler izletecek bize. Ben ikisine de razıyım. Merakla bekliyorum doğrusu.
Tam olarak ben de böyle düşünüyorum. Yamaç, gelecek sezon tamamen 0'dan kazıya kazıya Çukur'u kazanmaya çalışacaktır. Kardeşlerin taht kavgasını izleyeceğiz muhtemelen. Tek istediğim şey çoğu izleyenin ölecekler listesinde en başa koyduğu İdris, hikayede ölmesin yeter. Ama olası kardeş kavgasını engelleyecek tek kişi de o, aynı zamanda Yamaç'in tamamen Vartolu'dan ayrılması için gerekli nefret de bu ölümden çıkar rahatlıkla, gözünü kan bürür. Bu sebeplerden dolayı İdris'in ölme ihtimali bir hayli yüksek.Gelirse efsane olur be. Cumali ve Akın sezon finalinde veya şu önümüzdeki 1 2 bölümde çıkacak. Artık iyice daldılar konuya. Sağlam giriş yapacaklardır. Sezon finalinde de ölümler olacağı çok bariz. Hatta Çukur'un Yamaç'ın elinden gideceğini de çok belli ettiler. Ya gerçekten elinden gidecek ya da Yamaç artık hepten kafayı sıyırıp sayko moda girip çılgınca şeyler izletecek bize. Ben ikisine de razıyım. Merakla bekliyorum doğrusu.
Son bölümde Selim'in ortalıkta olmaması Vartolu'nun hapisten kaçan adamı Yamaç'ın elinden alması. Ve Cumali'nin o adama olan düşmanlığı falan derken o ihtimal gün yüzüne çıktı kesinlikle. Vartolu Cumali birlikte olmasına kimse bir şey diyemez bu bağlamda.Tam olarak ben de böyle düşünüyorum. Yamaç, gelecek sezon tamamen 0'dan kazıya kazıya Çukur'u kazanmaya çalışacaktır. Kardeşlerin taht kavgasını izleyeceğiz muhtemelen. Tek istediğim şey çoğu izleyenin ölecekler listesinde en başa koyduğu İdris, hikayede ölmesin yeter. Ama olası kardeş kavgasını engelleyecek tek kişi de o, aynı zamanda Yamaç'in tamamen Vartolu'dan ayrılması için gerekli nefret de bu ölümden çıkar rahatlıkla, gözünü kan bürür. Bu sebeplerden dolayı İdris'in ölme ihtimali bir hayli yüksek.
Beklentiyi bu kadar yükselttiklerine göre demek ki iddialı bir aktör diziye girecek. Nejat İşler'den aşağısı artık kesmez kimseyi zaten. Benim tahminim Cumali, son bölümde Çukur'un Vartolu ile birlikte sahibi olarak görünecektir.
ÇUKUR'a katılırsa diziye müthiş bir keyif katacaktır oyunculuğu çok muazzam,inşallah Cumali'yi oynayacak oyuncudur
Ben bu youtube saçmalıklarına inanmıyorum ama keşke gelse,senin hatrın için harika attım
Yok youtube haberlerine tabi ki inanılmaz ama bu haber değil tespit. Nejat, 2 aydır isminin bu diziyle anıldığını biliyordur ve röportajda yeni rolüme hazırlanıyorum diye demeç veriyor ve arkasından Çukur izlediğini söylüyor. Bu kadar tesadüf olamaz bence.Ben bu youtube saçmalıklarına inanmıyorum ama keşke gelse,senin hatrın için harika attım
Umarım gelir Cumali için gönlümdeki tek aday Nejat,bu rol için çok uygun her anlamdaYok youtube haberlerine tabi ki inanılmaz ama bu haber değil tespit. Nejat, 2 aydır isminin bu diziyle anıldığını biliyor ve röportrajda yeni rolüme hazırlanıyorum diye demeç veriyor ve arkasından Çukur izlediğini söylüyor. Bu kadar tesadüf olamaz bence.
Umarım gelir Cumali için gönlümdeki tek aday Nejat,bu rol için çok uygun her anlamda
İşler ya da Ufuk Bayraktar dışında düşünemiyorum İçerde den Mestan çıkarsa düşüp bayılırım zaten ayoll 😕😕😕ÇUKUR'a katılırsa diziye müthiş bir keyif katacaktır oyunculuğu çok muazzam,inşallah Cumali'yi oynayacak oyuncudur
Üçü de iyi oyuncular@mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx @kerem
İşler ya da Ufuk Bayraktar dışında düşünemiyorum İçerde den Mestan çıkarsa düşüp bayılırım zaten ayoll 😕😕😕