Evet hakkım yendi favori üyelik konusundaVe sıra geldi. Uzun zamandır dikkatimde olan üyelerden birisin. Yıllardır bizimle olmana rağmen seni hiç tanımamam dikkatimi çekmişti. Geçen yaz sonu garip hareketlerin vardı gerçekten. Neyse ki o hallerden tamamen kurtuldun. @Çiğdem- ile bayağı sevinmiştik hatta buna yönetim odasında. Favori üyelik konusunda hakkının yendiğini düşünüyordum hatta doğru olmasa da sana bunu söylemiştim. Aslında senin üyelik konusunu biz çoktan halletmiştik ama o ara sağ olsun iki admin de forumu bıraktığı için seni favori üye yapacak yetki hiç kimsede yoktu. Çaylak üye olarak kalmana rağmen sen yine de her konuya mesaj yazmaya devam ettin o arada da. Bu da çok çok güzel bir durumdu. Bazen pos kasıyorsun ama gözümden kaçmıyor değil. Gittikçe uysallaşmaya başladın kışa doğru ve giderek yorum kaliten de epey yükseldi. Kesinlikle son bir kaç ayda eşine ender rastlanacak bir çıkış yakaladın ve bu harika yükseliş sonrası günlük reyting konularını, dizi haberi konularını sen açıyorsun. Bu yükselişini görmek gerçekten beni sevindiriyor. Zamanında seni savunmakla ne kadar haklı olduğumu her gün biraz daha görüyorum. Karakter olarak çok sevdiğim bir insansın. Eşcinsel olup İslami inancı bu kadar yüksek ve net olan hiç insan tanımadım şimdiye kadar. Bu konuda da gerçek bir örneksin. Forum hayatında bir kaç ayda nasıl yüksele bilinir güzel bir şekilde gösterdin herkese. 1 sene yokum, İnşallah forumdan ayrılmazsın, bizimle devam edersin ve geri döndüğümde güzel sohbetlerimize devam ederiz arkadaşım. Kendine iyi bak
Pek tanımıyorum aslında seni o yüzden pek bir şey söyleyemem ama forumda mesajlarını görüyorum farklı bir renk katıyorsun foruma. Güzel müzik zevkin var, MSde de gördük bunu. Ara sıra dinlediğin şarkıları yazıyorsun, zevklerimiz uyuyor bence. Avatardan da belli zaten zevkli olduğun. Biraz daha bizimle vakit geçirsen keşke karakterini de tanırdık seni. Nickin bu ara çok geleneksel kalıyorBenim hakkımda ne düşünüyorsun??
Bu nick nerden geliyor biliyor musun ablacım. The Big Bang Theory diye bir dizi var orada Sheldon diye karakter var hep espri yaptığında bazinga diyor. Ozan da bunu nick yaptı işte.Nickini duyunca benimde gülesim geliyor
Yorumun şaşırttı.BHNDleri zor bitirdim bi de sifarişler başladı Galiba nette en gıcık olduğum insan yıllardır. Overrated olduğunu geçen yaz belirtmiştim zaten. Karakteri gayet düzgün ama.
Sen hani zıbarıyordun AtacanBu nick nerden geliyor biliyor musun ablacım. The Big Bang Theory diye bir dizi var orada Sheldon diye karakter var hep espri yaptığında bazinga diyor. Ozan da bunu nick yaptı işte.
Yaa çok ciddi oluyor ya da ergen gibi oluyor bir ortası yokBu nick nerden geliyor biliyor musun ablacım. The Big Bang Theory diye bir dizi var orada Sheldon diye karakter var hep espri yaptığında bazinga diyor. Ozan da bunu nick yaptı işte.
Ablamı özlemişim Serhatcım.Sen hani zıbarıyordun Atacan
Post kasmak şey işte mesaj yazmak için mesaj yazmak yani ne olursa sadece mesajının artması için. @xemrexxx e sor uzun uzun anlatır sana.Evet hakkım yendi favori üyelik konusunda
İlk geldiğim zamanlar saçmalıyordum,sonra forumun üslubuna alışmaya başladım ve sonuç ortada
Pos kasmaktan kastın ne onu anlamadım kötü bişey mi demek istiyorsun
Eşcinsel olup İslami inancı bu kadar yüksek ve net olan hiç insan tanımadım şimdiye kadar. Bu konuda da gerçek bir örneksin.Bunu yansıtabilmeme gerçekten çok sevindim ve tabi senin bunu anlamana da
Çok güzel çok doğru şeyler yazmışsın Serhancığııımm çok teşekkür ederim.Askere gidecek olmana çok üzüldüm çünkü güzel bi uyum yakaladığımız süreçteyiz,sohbetinin tadı damağımda kaldı Umarım askerde ara ara da olsa foruma girip kendini bize gösterirsin.Kazasız belasız gidip gelmeni diliyorum.Yolun açık olsun arkadaşım
Ben yeni halini beğendim açıkçası.Yaa çok ciddi oluyor ya da ergen gibi oluyor bir ortası yok
Ama ciddi olunca eğlenceli ol diyoruz eğlenceli oluncada ergen diyoruz adam forumu kapatmakta haklı
Aman sen kendini zora sokacak bişey yapma,biz bekleriz napalımPost kasmak şey işte mesaj yazmak için mesaj yazmak yani ne olursa sadece mesajının artması için. @xemrexxx e sor uzun uzun anlatır sana.
Çok teşekkür ederim yok hiç öyle beklenti altına sokmak istemem valla. Bizde sert rejim var askerde çok zor
Ablan batsın,özlenecek nesi var hogathanınAblamı özlemişim Serhatcım.
Beklediğim gibi biz bize ilerliyoruz. Zor bir soru gelmedi, yine beklediğim eşcinsel esprili sorular ağırlıklı devam ediyor.İlgiden memnun musun?
Ya üzülme hepimizde var o zaten. Yorumlarımızın hepsi kaliteli olamaz.Aman sen kendini zora sokacak bişey yapma,biz bekleriz napalım
aa bu post kasmak işine üzüldüm şimdi nasıl nerden anladın böyle bişey yapmaya çalıştığımı
Bu konuda ben de aynı düşünüyorum ne imam hatip okuyup alakasız insanlar gördüm ama sen tam kararındasın dini düzgün yaşıyorsun. Yani ben öyle gözlemledim. Hemde eşcinsel kimliğinle bunu oturtman çok iyi.Evet hakkım yendi favori üyelik konusunda
İlk geldiğim zamanlar saçmalıyordum,sonra forumun üslubuna alışmaya başladım ve sonuç ortada
Pos kasmaktan kastın ne onu anlamadım kötü bişey mi demek istiyorsun
Eşcinsel olup İslami inancı bu kadar yüksek ve net olan hiç insan tanımadım şimdiye kadar. Bu konuda da gerçek bir örneksin.Bunu yansıtabilmeme gerçekten çok sevindim ve tabi senin bunu anlamana da
Çok güzel çok doğru şeyler yazmışsın Serhancığııımm çok teşekkür ederim.Askere gidecek olmana çok üzüldüm çünkü güzel bi uyum yakaladığımız süreçteyiz,sohbetinin tadı damağımda kaldı Umarım askerde ara ara da olsa foruma girip kendini bize gösterirsin.Kazasız belasız gidip gelmeni diliyorum.Yolun açık olsun arkadaşım
Aaa ben de yanı bir ara ölmüş balık gibi bakıyorduBen yeni halini beğendim açıkçası.