kim bu herifAsiyeyle ne ilgisi var
Aaa ben ne zaman foruma gelemesem hep bu yer cücesi forumu batırmış oluyorHerifin de Nefeste gözü vardı galibaGitti özellikle onla selamlaştı
![]()
kim bu herifAsiyeyle ne ilgisi var
Aaa ben ne zaman foruma gelemesem hep bu yer cücesi forumu batırmış oluyorHerifin de Nefeste gözü vardı galibaGitti özellikle onla selamlaştı
![]()
Birde güya hafta içi yoktu.Aaa ben ne zaman foruma gelemesem hep bu yer cücesi forumu batırmış oluyorAllahın sevgili kuluyum sanırım karşılaşmıyoruz
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
Mezar bekçisini oruç tutuyorum diyip kandırıyor sanırım iftar açmaya gideyim diye mezarından çıkıyorBirde güya hafta içi yoktu.![]()
Bu Unutma Beni'deki adam. 😱 @xBUGRAx
başkomiser buradaEvet görmüştüm Beni Affet'e uğradı sonra buraya kapak atmış.![]()
esas ben senin o fare suratını görmemek için olmadığın zamanları bekliyorumAaa ben ne zaman foruma gelemesem hep bu yer cücesi forumu batırmış oluyorAllahın sevgili kuluyum sanırım karşılaşmıyoruz
![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
seninle mi selamlaşacaktıHerifin de Nefeste gözü vardı galibaGitti özellikle onla selamlaştı
![]()
Tabi ki hayır amaseninle mi selamlaşacaktı![]()
destere geberdi ayoll ben de geberirsem ozaman forumda olan şeyin seninde biter bize iyi bak sahip çıkesas ben senin o fare suratını görmemek için olmadığın zamanları bekliyorum![]()
ayol @Harunnn60 @kerem @serhatt aşk üçgeni yeni moda desteresiz sen out oldundestere geberdi ayoll ben de geberirsem ozaman forumda olan şeyin seninde biter bize iyi bak sahip çık![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
Aaa hadi oradan bee destereyi gözün yaşlı beklediğini tüm forum biliyor
Ben o aşk üçgeninde yer almıyorum artık herkes kiminle mutluysa onunla olsun
Aaa hadi oradan bee destereyi gözün yaşlı beklediğini tüm forum biliyor![]()
![]()
![]()
kız noldu harunla keremi yatakta mı bastın çiğdem iki saattir çene çalıyon önemli dedikodulara gelememişsin bir türlü.ssBen o aşk üçgeninde yer almıyorum artık herkes kiminle mutluysa onunla olsun
kız noldu harunla keremi yatakta mı bastın çiğdem iki saattir çene çalıyon önemli dedikodulara gelememişsin bir türlü.ss
@serhatt Aşıkların arasına kedi gibi girmiyor senin gibi ayollBen o aşk üçgeninde yer almıyorum artık herkes kiminle mutluysa onunla olsun
destere ile senin aranda kendi pozisyon arayan @Harunn60 dı hatta aranıza almadınız diye tavır yapıyor
Neye şahit olduğunu söylemem,ama aralarından çekildim bunu bil yeterkız noldu harunla keremi yatakta mı bastın çiğdem iki saattir çene çalıyon önemli dedikodulara gelememişsin bir türlü.ss
Alsınlar aşklarını tepe tepe kullansınlar