Yaşam Karnın Acıkması

akşam yemeğini azda yesem çokta yesem gece 11 civarı muhakkak hissettiğim duygu :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bende açıktım, aşırıda uykum var. Yesem uykum kaçar diye tokluğa döndürmediğim olay.

Bir süredir hissetmediğim hede. Zaten yemeyi en çok sevdiğim şeyleri yemek bile tat vermiyor artık.

Son zamanlarda eve 10'na doğru geliyorum gece yemeği yiyorum onu dışında gündüz sadece kahve ve çikolata, acıktırmıyor. Çok sağlıklı besleniyorum. :A

Son zamanlarda eve 10'na doğru geliyorum gece yemeği yiyorum onu dışında gündüz sadece kahve ve çikolata, acıktırmıyor. Çok sağlıklı besleniyorum. :A

Gündüz yiyip içiyorsun demek :A

meral-aksener-le-kafa-tokusmak-caiz-mi-sorunsali_1046238.jpg

Onu da unutmazsam yapıyorum gardaşım ama gerçekten aklıma gelmezse içmiyorum nedense susuzluk çekmiyorum kahve her türlü ihtiyacı karşılıyor tam bir protein, karbonhidrat, polisakkarit deposu....
Aklına geldiği zaman çok geç olmuş oluyor, kendini belli aralıklarla su içmeye alıştırsan daha iyi olur. Kahve gerçekten de tam bir yararlı şeyler sarması... aman karması. 🙂

Aklına geldiği zaman çok geç olmuş oluyor, kendini belli aralıklarla su içmeye alıştırsan daha iyi olur. Kahve gerçekten de tam bir yararlı şeyler sarması... aman karması. 🙂
iPhone kullanırken zilli Sirri'ye hatırlattırırdım bazı şeyleri şimdi o da yok kendi kendime telkin etmem biraz zor gibi ama alışmaya çalışacağım gardaşım.. Tam 15 senedir yaşam pınarım....