- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Son zamanlarda eve 10'na doğru geliyorum gece yemeği yiyorum onu dışında gündüz sadece kahve ve çikolata, acıktırmıyor. Çok sağlıklı besleniyorum.
Evet bu sene oruç tutmak içimden gelmedi.Gündüz yiyip içiyorsun demek
Su içmeyi ihmal etme gardaşım, su önemli. 🙂Son zamanlarda eve 10'na doğru geliyorum gece yemeği yiyorum onu dışında gündüz sadece kahve ve çikolata, acıktırmıyor. Çok sağlıklı besleniyorum.
Onu da unutmazsam yapıyorum gardaşım ama gerçekten aklıma gelmezse içmiyorum nedense susuzluk çekmiyorum kahve her türlü ihtiyacı karşılıyor tam bir protein, karbonhidrat, polisakkarit deposu....Su içmeyi ihmal etme gardaşım, su önemli. 🙂
Aklına geldiği zaman çok geç olmuş oluyor, kendini belli aralıklarla su içmeye alıştırsan daha iyi olur. Kahve gerçekten de tam bir yararlı şeyler sarması... aman karması. 🙂Onu da unutmazsam yapıyorum gardaşım ama gerçekten aklıma gelmezse içmiyorum nedense susuzluk çekmiyorum kahve her türlü ihtiyacı karşılıyor tam bir protein, karbonhidrat, polisakkarit deposu....
iPhone kullanırken zilli Sirri'ye hatırlattırırdım bazı şeyleri şimdi o da yok kendi kendime telkin etmem biraz zor gibi ama alışmaya çalışacağım gardaşım.. Tam 15 senedir yaşam pınarım....Aklına geldiği zaman çok geç olmuş oluyor, kendini belli aralıklarla su içmeye alıştırsan daha iyi olur. Kahve gerçekten de tam bir yararlı şeyler sarması... aman karması. 🙂
Sen doğru yoldan şaşma evladım yinede.Son zamanlarda eve 10'na doğru geliyorum gece yemeği yiyorum onu dışında gündüz sadece kahve ve çikolata, acıktırmıyor. Çok sağlıklı besleniyorum.
Ahy burada bile mahalle baskısı var, nerelere gidem ben. Şuanda Ne Düşünüyorsun konusuna baksana bi.Sen doğru yoldan şaşma evladım yinede.
Evet bu sene oruç tutmak içimden gelmedi.
Çok umrumdaydı, kim bilir ne dedikodumu yapıyorlardır tek tek onları mı düşüncem.O ne demek akrabaların bir şey demiyor mu niye tutmuyorsun diye sorgu yapmıyorlar mı Bizim akrabalar görse bana der niye tutmuyorsun diye ama umrumda değil
Depresyondasın unutuldun aldatıldın....Konu olarak açılmasını gerek bulmadığım normal, günlük bir olaydır.
O ne demek akrabaların bir şey demiyor mu niye tutmuyorsun diye sorgu yapmıyorlar mı Bizim akrabalar görse bana der niye tutmuyorsun diye ama umrumda değil
Ben hurilerimle günümü gün ederken siz cayır cayır YANACAKSINIZ. AhahahahahahaÇok umrumdaydı, kim bilir ne dedikodumu yapıyorlardır tek tek onları mı düşüncem.