Listeyi incelemedim sonra bakarım diyeÖvmeyle dövmeyi karışık sundum sana
Farketmedin? 😱 Dost başa düşman ayağa bakarmış. Demek hiç bakmıyon zirvelerde kimler var![]()
Listeyi incelemedim sonra bakarım diyeÖvmeyle dövmeyi karışık sundum sana
Farketmedin? 😱 Dost başa düşman ayağa bakarmış. Demek hiç bakmıyon zirvelerde kimler var![]()
aa ben barıştan yanayım ama elimden geldiğince söndürecem havasını hogathanınaboww şavaş açtım diyosun yani
aa ben barıştan yanayım ama elimden geldiğince söndürecem havasını hogathanın![]()
aaa herkes diyor be banane
aaa herkes diyor be banane![]()
evet sonunda Çiğdemi alt eden biri çıktı forumda
Rahmetli eskicide vardı geberdi diye unutmayın ayollÇoktan haketmiştim ama hogathadan bana sıra gelmiyordu sonunda alt ettim@Çiğdem-
Çok teşekkür ederim ablam![]()
Ben geldiğimden beri yokyine kayboldu ortadan onları görmedi sanırım destere şaka yapıyorum diyebilirsin ya
Ölenler sayılmazRahmetli eskicide vardı geberdi diye unutmayın ayoll![]()
![]()
![]()
Sende geberdiğinde başkası sana aynısını der seninde hakkını savunurum ayollÖlenler sayılmaz![]()
Rahmetli eskicide vardı geberdi diye unutmayın ayoll![]()
![]()
![]()
Yakında geberirsin diyordum ben onaAaa oda vardı o nerde yine kaybolmuş ortadan birşey demeden gitmem diyodu ya
![]()
Yakında geberirsin diyordum ben onaHep bir süre sonra gidiyor
![]()
![]()
![]()
Ben gebermem kolayınaSende geberdiğinde başkası sana aynısını der seninde hakkını savunurum ayoll![]()
![]()
![]()
yok canım belki allah acır halime de gönderir biriniNasılsa evlenme ihtimalin yok![]()
![]()
![]()
Gökten kafana düşer belkiyok canım belki allah acır halime de gönderir birini![]()
Senin kafana meteor düşer inş. o göktenGökten kafana düşer belki![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 'la konuşmaya başladıktan sonra foruma pek ihtiyacım kalmadı.
O değilde bir ara 3. olmuştum lan. Hep ilk 7'deydim. Ne günlerdi.![]()
Keremi açmamız lazım iyice forumda diye düşünüyorum ama başkasına gider filan böyle iyi işteAaa onu diyorum bende aslında iyi atılım yapmıştın![]()
![]()
![]()