Kısa zamanda Iphone'den bıkacaksın. Ben de uzun zaman Samsung kullanıp iPhone'ye geçtim çok gıcık olmuştum. Sony'e gel sen.iPhone 6s Plus kullanıyorum. Bundan önceki üç telefonum Samsung'du.
Bizim sohbetin üstüne gelmiş konu@Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @Dosi @vadikızı @sokak sanati @xemrexxx @Aserat @Polat Şaşmaz @DarkLegenD @cookies @S.G.A.T. @pompy @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE- @Forumdash @xBUGRAx @Billy Kane @bazinga @Yakamoz-Asi @yatutarsa @Tolstoyevski @BesaleT @ozmoturk @Maskeli Fedai @RüzgarGülü @tolgab @-KADİR-- @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @dreamy @Jonsnow @12.Adam @serhatt @Thequeer @kerem @legolas9900 @batuhankaralar
1.5 yılı geçti hala (çok şükür) aşırı memnunum. %95 iPhone olur bir sonraki telefonum da.Kısa zamanda Iphone'den bıkacaksın. Ben de uzun zaman Samsung kullanıp iPhone'ye geçtim çok gıcık olmuştum. Sony'e gel sen.
Aynen. Bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim senin konunun üstüne.Bizim sohbetin üstüne gelmiş konu
Samsung hariç dokunmatik telefon kullanmadım.
Önünde tuşu olmayan telefonlarıda tercih etmiyorum. Ekrana dokunup pencereleri aşağı indirilen telefonları sevmiyorum
Bir şeylere vesile olduysam ne mutlu banaAynen. Bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim senin konunun üstüne.
2 sene kullandım iPhone 5S yakında bıkkınlık hissi gelecek eminim. Kaç kez Spofity ile tanışmadan önce telefona attığım müzikleri eşitleme ayarı yapmadığım için silindi, kaç kez telefona belge atmak için çile çektim neyse ki kurtuldum ya.1.5 yılı geçti hala (çok şükür) aşırı memnunum. %95 iPhone olur bir sonraki telefonum da.
Bölüme baktım bir tek sen açıyormuşsun zaten.Bir şeylere vesile olduysam ne mutlu bana
Uzun süredik telnoloji konusu açmıyordum. Yine başladım dünden beri
Artık Spotify var. Film bile atıp izliyorum belge neymiş ki.2 sene kullandım iPhone 5S yakında bıkkınlık hissi gelecek eminim. Kaç kez Spofity ile tanışmadan önce telefona attığım müzikleri eşitleme ayarı yapmadığım için silindi, kaç kez telefona belge atmak için çile çektim neyse ki kurtuldum ya.
Yanlışlıkla bir kaç tane haberide güncel habere açmıştım Yoksa ilk sayfada komple ben damga vurmuş olacamBölüme baktım bir tek sen açıyormuşsun zaten.
Okunduğu gibi yazdım. Seni de anlaşılan elmaya kaptırmışız, kurtuluşun yok gibi.Artık Spotify var. Film bile atıp izliyorum belge neymiş ki.
Nadiren de olsa bazı şeylerde gereksiz cinslik yapıp işleri zorlaştırdığı doğru ama kolaylaştırdıklarının yanında hiç.